Söndagen 2/4

18 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du känner dig inte på humör idag och risken är stor att din frustration går ut över din partner. Det är en influens som stärker din redan innebonde rastlöshet som gör att du mår dåligt. Försök att bita ihop, det går snart över.

 

Oxen 20/4-20/5

Söndagen bli lagom lättjefull. Du är på gott humör och du känner att du äntligen trivs både med ditt privatliv och med ditt arbete. En vän från det förflutna tar kontakt med dig och det blir både roligt och sorgligt på samma gång.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det verkar som om du planerar din semester eller en resa. Framförallt Jupiters position vittnar om att du vill ge dig av på en längre färd. Den här positionen kan också antyda ett arbete utomlands eller någon form av pilgrimsfärd.

 

Kräftan 21/6-22/7

En av dina släktingar är väldigt krävande just nu och det får dig att stänga av telefonen och vägra kolla mailen. För dig är det viktigt att få vara för dig själv mellan varven och idag är det en sådan dag då du vill vara ensam.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir intensiv eftersom du har bokat in en hel del aktiviteter. Under eftermiddagen ångrar du dig att du inte unnande dig ett par timmar utan något att göra. Även om du gillar att ha fullt upp så är det skönt att slöa ibland.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att fokusera dig på det som du ska göra idag. Du känner dig lite seg och det beror på att du inte har skött om dig den senaste tiden. Din kropp behöver vila, lyssna på den och unna dig en riktigt lat dag.

 

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen får du mycket att tänka på när en ung släkting kommer till dig med sina problem. Det här blir en fråga om lojalitet, förnuft och medkänsla. Du får verkligen testa ditt tålamod idag.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen blir lugn. Du slappnar av och njuter av att vara ledig. Det var länge sedan som du klarade av att slappa och ta det lugnt på det här sättet utan att drabbas av raslöshet. Du känner dig utvilad när kvällen kommer.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Det blir en del att fundera på idag. Det mesta har med framtiden att göra. Du står vid ett vägval och alla alternativ är frestande. Bolla gärna dina tankar med någon som är bra på att lyssna och som du litar på.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under söndagen passar du på att fixa med några saker som du fått skjuta upp i veckan. Det blir en lugn och harmonisk dag med betoning på dig själv. Du skämmer bort dig själv utan minsta dåliga samvete.

 

Vattumannen 20/1-18/2

För dig blir söndagen rätt så stressad. Du har gett ett löfte till en ung vän/släkting och nu förväntar sig han/hon att du ska uppfylla det du lovat oavsett hur trött eller sliten du är. Det är bara att ta sig samman och se glad ut.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen flyter förbi i ett angenämt långsamt tempo. Du njuter av att ha lite att göra. Det är sällan som du unnar dig en dag då du bara kan vara. En vän hör av sig med lite smaskigt skvaller.

 

 

Annons