Måndag 3/5

27 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen kommer du att lösa problem som du inte ens visste existerade. Det handlar om god organisationsförmåga och handlingskraft. Du visa prov på både intelligens och vilja.

 

Oxen 20/4-20/5

Under dagen tar du det lugnt. Du satsar på att hinna med det du planerat utan att stressa. För dig är det viktigt att göra ett bra jobb, du gillar när saker flyter på ett smidigt sätt. Det får dig att bli lugn.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir annorlunda, särskilt om du är född tidigt i tecknet. Du har svårt att fatta beslut eftersom du påverkas av Vågens velighet och det färgar av sig på resultatet på ditt arbete. På kvällen är du väldigt trött.

 

Kräftan 21/6-22/7

Familjen betyder mycket för dig idag. Eftersom du står inför ett tufft beslut behöver du människor som du känner förtroende för att bolla idéer med. En vän från det förflutna kan ändra på dina planer.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du mycket bestämd och du driver din vilja stenhårt. Räkna med en del mothugg från vissa kollegor som tycker att du kan vara rätt så påfrestande. Ibland måste du vika dig för att kunna få som du vill i ett senare skede.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen stöter på ett mindre problem som du löser utan att fundera så mycket på det. Tyvärr är det bara toppen på isberget som du stött på, du kommer att upptäcka att du har en hel del arbete framför dig.

 

Vågen 23/9-22/10

Ekonomin bekymrar dig just nu. Du vill gärna köpa något som du inte har råd med och nu är frågan om du ska använda dig av dina sparpengar eller om du vänta en månad eller två. Fundera igenom ditt beslut noga.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att våga säga ja. Du har alltid haft lätt för att säga nej, men betydligt svårare att tacka ja, oavsett om det rör sig om kärlek eller arbete. Idag är en bra dag att utmana sig själv på.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Just nu är din känsla för etik inte särskilt utpräglad så den kan hända att du kliver en och annan kollega på tårna när du far fram. Tänk på att vissa människor är mer känsliga för att göra bort sig än vad du är.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en tendens att reta upp dig på detaljer just nu och det är både onödigt och känslomässigt påfrestande. Försök att acceptera att allt inte är perfekt från början. På jobbet hamnar du lätt i diskussioner just nu.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du gillar vissa delar av ditt arbete mer än andra. Bäst trivs du om du får vara kreativ och tänka, sämst trivs du om du måste delta i en massa tråkiga möten. Du är ingen bra pappersvändare, även om du gör det som förväntas av dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lugn och du hinner med mer än du tänkt dig. För dig är en bra start på veckan viktigt. Om du stressar på måndagen kommer du med stor sannolikhet att stressa hela veckan.

 

Annons