Tisdag 4/5

27 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen börjar bra. Du är på gott humör och du trivs med dina kollegor. Just nu är ditt behov av närhet stort och det kan hända att du ser en arbetskamrat som något mer än en kollega.

 

Oxen 20/4-20/5

Var försiktig när du ställer en fråga till en kollega idag. Svaret blir kanske inte vad du hade väntat dig, och du blir tvungen att omvärdera en del av er relation. Du inser att vissa saker vill du inte veta om din arbetskamrat.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande humör idag och du strör komplimanger omkring dig. Din uppskattning är väldigt viktig för minst en av dina arbetskamrater som har en djup respekt för ditt kunnande.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir lugn och det kan du behöva. Just nu är tempot väldigt högt och det är sällan som du hinner ta en paus och fundera över livet. Idag får du lite tid för dig själv så ta vara på den ordentligt.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

En person som du inte har träffat på länge dyker upp på det mest osannolika ställe. Om det är en bra eller dålig nyhet beror mest på vilket humör du är. Just nu ärt du ganska lynnig och det gör att det är svårt att se hur du reagerar på vissa situationer.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir bra, även om du har massor att göra. Vad du ska vara noga med är vad du äter och att du tar det lugnt och sitter ned ordentligt. När du är upp i varav så slarvar du gärna både med sömn och med mat vilket inte är bra i längden.

 

Vågen 23/9-22/10

Du är mer intresserad av en viss arbetsuppgift än du velat medge. Just nu skulle en förändring i vardagen betyda mycket för dig, men du är rädd för att du kommer att irritera din chef om du tar upp ämnet.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska tråkig tisdag för din del. Du har massor att göra, men inget som utmanar dig särskilt mycket. Det mesta i din vardag handlar om rutiner och det gör att du känner dig instängd.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Ditt goda humör är tillbaka och du charmar din omgivning med din humor och dina upptåg. Innerst inne är du inte riktigt nöjd med din situation, men du har svårt att säga vart felet ligger så du kör på som vanligt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir kanske inte som du planerat, men ibland är det bra om du får improvisera. Du har svårt att vara flexibel, det är något som du måste öva på. En kollega ger dig en oväntad, men trevlig komplimang.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen har du en del att göra på jobbet så det är lätt att du missar vissa detaljer som du borde vara uppmärksam på. Egentligen är det signaler som en viss kollega sänder ut. Han/hon mår dåligt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir kreativ och rolig. Du har ett eller flera projekt som du jobbar på att utveckla. En kollega vill gärna vara med, men du har svårt för just den här personen och måste tacka nej på ett trevligt sätt.

 

 

Annons