Tordag 6/5

27 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen får du inte chansa när det gäller affärer. Risken är stor att du förlorar mer än du vinner och att du ångrar dig efteråt. En bra dag att berätta för någon om hur mycket du gillar den personen.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu är du lite arbetsskygg. Det är inte ofta som Oxar undviker att jobba, men just idag skulle du föredra att vara hemma och sova framför att vara på arbetet. Försök att peppa dig själv.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en lång torsdag då du fokuserar dig på att lösa problem och fundera över framtiden. Du har haft en del motgångar på jobbet och nu vill du stävja eventuella problem innan de hinner uppstå.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att visa att du kan. Du är ofta ganska tillbakadragen på ditt arbete, men nu har du fått nytt självförtroende i och med Venus placering så använd det till att visa framfötterna på jobbet.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen fattar du en del dåliga beslut och det är bra du står för dem. Ibland har du en tendens att skylla dina misstag på andra och det är inte särskilt populärt bland dina arbetskamrater.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen tar du ställning till ett erbjudande som du fått. Det kan verka frestande vid första anblicken, men när du tänker efter är du ganska nöjd med ditt liv som det är just nu och du vill inte ha några större förändringar.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir stressig, men på ett positivt sätt. När du stressar positivt får du mycket gjort. Du effektiviserar ditt arbete och du tänker rationellt. En bra och produktiv dag för din del.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Ett samtal eller ett sms gör dig upprörd idag. Det här var inte de nyheter som du förväntat dig. Nu gäller det att du lugnar ned dig, tänker över situationen och sedan agerar. Risken är stor att du annars gör något som du ångrar.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Din övertalningsförmåga är väldigt matnyttig idag. Du hamnar i flera jobbiga situationer idag, men med hjälp av ett smidigt munläder och en massa innovativa idéer klarar du ut problem efter problem på ett enkelt sätt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att acceptera an andra åsikt. Oftast går du på din egen linje trots att du vet att den är sämre än din kollegas förslag. Det är din stolthet som ställer till det för dig . En vän vill träffa dig på kvällen.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du får en inbjudan som du inte kan tacka nej till och det gör att du får ändra lite på planerna för den här dagen. Som tur är har du inga problem med att vara flexibel. Du gillar när det är fart och fläkt på jobbet.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Strunta i att vara praktiskt idag. Det är bättre att du jobbar med känsla istället för förnuft. Du får en hel del inspiration från Månen just nu och då är det intuition snarare än logik som dominerar.

 

 

 

Annons