Lördag 8/5

27 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Lördagen ser rätt så lat ut för din del. Du har få saker inplanerade och det kan hända att du helt enkelt struntar i dina planer och stannar hemma istället. Du behöver vila upp dig ordentligt.

 

Oxen 20/4-20/5

Som vanligt har du en massa planer iför helgen. Det har varit en intensiv vecka och det kommer att bli en ännu intensivare helg. Se till att vila upp dig innan du går in i väggen. Du orkar inte hur mycket som helst.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att sköta om hemmet. Du vill ha fin omkring dig, men det är sällan du hittar tiden att pyssla hemma. Idag har du några strötimmar som du kan lägga på städning och plock.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du är både trött och rastlös på samma gång vilket kan få dig att bli grinig. Försök att hitta något positivt i den här lördagen. Du har en hel dag som är oplanerad att fylla med dina älsklingsaktiviteter.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen börjar ganska seg. Du är trött efter en lång vecka och det sista du vill tänka på är arbete. En släkting har problem med sin hälsa och han/hon hör gärna av sig till dig för att få lite medlidande.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du vågar lite mer än vanligt och det är bra. Mars ger dig en hel del drivkraft. Du behöver inte tveka när en vän föreslår att ni ska hitta på något tillsammans. Du kommer att tycka att han/hennes förslag är omväxlande.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag tar du upp ett ganska känsligt ämne hemma. Räkna med att det kan bli rätt så obehagligt att konfrontera den här typen av rädsla, samtidigt är det bra eftersom då vet du precis vart du själv och vart din partner står i den här frågan.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att sitta stilla idag. Våren gör dig mer rotlös än vanligt och du känner ett behov av att komma ut och röra på dig. En långpromenad i skogen eller en shopping runda på stan kan stävja den värsta rastlösheten.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra, men lugn. Du har inget inplanerat utan tar dagen som den kommer. En vän som du inte sett på länge kommer med förslag beträffande söndagen. Var spontan och häng med din vän.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lugn och skön. Du går helt upp nuet och bekymrar dig inte om framtiden. En vän vill sälla till med en fest och vill att du ska vara med och engagera den. Försök att få tid över att hjälpa din vän.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag står familj och vänner i centrum. En gemensam aktivitet blir den röda tråden idag. Du har trevligt och du känner dig mer avslappnad än på länge. Njut av att vara ledig, det förtjänar du.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir intensiv och du hinner inte med så mycket som du tänkt dig. Du har som vanligt bokat in för många aktiviteter på för lite tid. Du är en sanna tidsoptimist och det finna inget att göra åt saken.

 

 

Annons