Söndag 9/5

27 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen hinner med mer än du tänkt dig hemma och du är riktigt stolt över dig själv. Du känner att du äntligen är på gång. Din energi och din vilja att göra saker är tillbaka.

 

Oxen 20/4-20/5

Du tar det väldigt lugnt den här söndagen. Du har äntligen insett att din kropp inte orkar med hur mycket som helst utan behöver vila mellan varven. Har du en partner kan eftermiddagen bjuda på romantik.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen försöker du få ordning på en väns problem. Tillsammans vrider ni vänder på allt som din vän sagt och gjort den senaste tiden. Du vet att det är viktigt att ha någon att bolla sina tankar med.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen har du svårt att koncentrera dig. Din tankar vandrar iväg och du är inte riktigt närvarande. Det kan upplevas som irriterande för de personer som du umgås med. Försök att fokusera dig lite mer på nuet.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir bra. Du njuter av att vara ute så mycket som möjligt. För dig är det viktigt med närheten till naturen och till farmför allt Solen. Energin från Solen är stark just nu så passa på att suga åt dig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen fattar du ett tufft beslut beträffande din och din familjs framtid. Du har funderat på det här beslutet under en längre tid, men nu känner du att du inte kan skjuta upp det längre.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag är det vänskap som gäller. Du har framgång med alla typer av relationer. Kärlek, familjen och vännerna. Venus gör dig lätt att umgås med och du undviker att ställa krav på din omgivning.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är du väldigt närvarande på ett behagligt sätt. Oftast kan du flyta iväg i dina tankar och det gör dig lite svår att umgås med, men idag är du helt fokuserad på nuet. Du njuter av att vara ledig.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Under söndagen sätter du upp nya mål inför kommande vecka. Visst låter det ambitiöst, men det spar också en massa tid på måndagen. Du vet vad du ska börja med direkt när du kommer till jobbet.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag ägnar du dig helt åt din familj. Ni umgås under hela dagen. En hel del motion och friluftsliv står på menyn. På kvällen är du uttröttad på ett hälsosamt sätt. Du känner att du har varit ute mycket.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu pysslar du my6cket i hemmet. Nu när våren är här så känner du dig sugen på att göra fint hemma. Det kan vara allt från nya gardiner till ett vårrensa i trädgården. Du känner dig kreativ.

 

Fiskarna 19/2-20/3

 

Dagen blir lugn och skön. Du tillåter dig att slappa utan krav från omgivningen. Det är sällan du unnar dig en hel dag utan att palnera in några aktiviteter, men den här söndagen blir helt spontan.

 

Annons