Måndag 10/5

27 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen förväntar du dig att få lite mer hjälp av en kollega än du får. Du tycker att han/hon mest springer omkring som en förvirrad höna, men inget blir gjort. Ta upp problemet med din arbetskamrat.

 

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen har du massor av olika saker som du vill hinna med, men risken är stor att det inte blir något vettigt gjort eftersom du just nu saknar struktur. Fråga en kollega om han/hon har tid att hjälpa sig organisera.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen kan du räkna med både ris och ros från dina chefer. Just nu påverkas du av både Jupiter och Saturnus vilket ger dig ett fritt tänkande och kreativitet men också en hel del slarv från din sida.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen tar du ställning till en kollegas problem. Du vet att du inte borde blanda dig i den här typen av angelägenheter, men du kan inte låta bli. Du känner att det är viktigt för dig att visa din empati.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir ganska intensiv och du är mer trött än du vill medge på kvällen. När du blir trött blir du grinig och det finns en stor risk att ditt dåliga humör går ut över din familj. Försök att räkna till tio innan du får ett utbrott.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen får du möjlighet att bevisa att du faktiskt kan vara både kreativ och praktisk på samma gång. Din logik och din förmåga att strukturera är redan känd, nu vill du visa upp din konstnärliga sida.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen försvinner oerhört fort idag och du har ingen aning vart timmarna tar vägen. En vän till familjen hör av sig för att diskutera en middag eller en fest. Du känner dig inte upplagd för småprat idag.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Var bestämd utan att köra över dina kollegor. Gränsen är hårfin och du måste jobba på dina diplomatiska talanger om du ska lyckas. Du har en stark vilja och ibland kan du vara lite väl snabb att hävda din åsikt.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Undvik att försätta dig i en pinsam situation idag. Genom att hålla dig borta från skvaller så slipper du riskera att gå på ett falskt rykte om en nära kollega. Just nu är du väldigt lätt att lura, och det finns personer som gärna utnyttjar din godtrogenhet.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du kan vara lite väl ivrig ibland och då blir du slarvig. Idag handlar det om att hitta balansen mellan entusiasmen och noggrannheten. En kollega kommer med ett förslag som kan under lätta för dig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att nå fram till en kollega trots upprepade försök. Han/hon sluter sig inom sig själv när han/hon mår dåligt och det är du tvungen att acceptera. Får din arbetskamrat bara vara ifred ett tag så tinar han/hon upp.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen är du ivrig och entusiastisk. Du har flera projekt som du vill starta upp. Men dina kollegor delar inte din energi eller din vilja att driva igenom projekt.  Visa att du är en ledare.

 

 

Annons