Tisdagen 11/5

27 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen får du upp farten ordentligt och du känner att du faktiskt presterar mer än vanligt. Det är tur att du är så snabb eftersom din kollega är betydligt segare. Hon/han har svårt att få någonting vettigt gjort.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har massor av energi idag och du utnyttjar den både privat och på jobbet. När du känner dig så här är så kan inget stoppa dig. Alla motgångar övervinner du med en förvånansvärd lätthet.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir jobbig rent privat. Det ser ut som du grälar med din familj eller din partner. Det rör sig inte om något allvarligt utan bara en allmän irritation som måste få ventileras. På jobbet flyter det mesta bra.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen tar du ställning i ett flertal frågor. Dina åsikter värderas högt så tänk dig för innan du yttrar dig. När du är trött kan det slinka ur en och annan groda ur dig och då kommer din status att sjunka väsentligt.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag mår du ovanligt bra och då är du charmen själv. Det finn ingen som kan få människor att le som du kan när du mår som du gör idag. Venus ligger i ett positivt förhållande till ditt tecken och ger dig både karisma och värme.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite väl hård mot en kollega som visserligen begått ett misstag, men det står inte i proportion till den utskällning som du ger. Just nu förstärks din energi av Mars och det gör att du blir aggressivare.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen funderar du på ett problem som rör jobbet. Du vet att svaret finns precis utom räckhåll för dig och det irriterar dig väldigt mycket. Bolla lite idéer med en kollega så kan du få fram nya infallsvinklar.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Din dag handlar om pengar på ett eller annat sätt. Det kan vara din privata ekonomi, eller så rör det arbetets finanser. Oavsett och det är jobb, eller privat så kräver den investering som du planerar en hel del eftertanke.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att hålla dig för skratt när en kollega gör bort sig och det sårar honom/henne mer än du kan ana. Du betyder mycket för den här personen så det bli ännu värre när han/hon gör bort sig in för dig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen bjuder på överraskningar av alla de slag. Det enda du kan vara beredd på idag är det oväntade. Kvällen blir lugnare, du får tid att smälta alla intryck från den här händelserika tisdagen.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du på dåligt humör och det beror på att du får jobba längre än vad du planerat. Just nu är inte din motivation den bästa så du försöker undvika allt vad övertid och extraarbete heter.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen fattar du ett par dåliga beslut som kommer ta tid att reparera. Gräm dig inte över ditt misstag, det visar att du är mänsklig och det tycker dina kollegor är ganska skönt.

 

 

Annons