Onsdag 12/5

27 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det ser ut att kunna bli ordentligt långledigt för dig och det förtjänar du. Det var länge sedan du fick chansen att andas ut ordentligt. Den senaste tiden har varit full av måsten och det har gjort dig frustrerad.

 

Oxen 20/4-20/5

Du känner dig ovanligt stressad. Det verkar som att ledighet för andra innebär mer jobb för dig. Antingen arbetar du på ditt arbete eller så har du fullt upp hemma. Du är den som styr upp all ledighet i hemmet.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Ibland lyssnar du väldigt dåligt. Du drömmer dig bort när någon försöker att förklara något för dig och då får du nästan räkna med att folk blir irriterade på dig. Försök att behålla koncentrationen även när ämnet är långtråkigt.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar till stor del om att bli klar. Du vill vara ledig och du satsar på att arbeta så effektivt som möjligt idag. En kollega blir sjuk och du måste rycka in för att rädda upp situationen.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen tar du tag i en hel del problem som ingen velat röra. Du vet att det är upp till dig att nysta ut den här härvan av missförstånd. Det viktigaste är att du arbetar lugnt och metodiskt utan att haka upp dig på detaljer.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen får du en hel del skäll av en kollega trots att du inte förtjänar det. Det bästa är om du kan låta saken bero. Din kollega mår dåligt och det går ut över dig. I värsta fall får du svara med samma mynt tillbaka.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag har du svårt att fokusera dig. Du sover för dåligt på nätterna och det gör att du blir trött och okoncentrerad på dagarna. Varken kaffe eller energidryck hjälper. Se till att komma i säng i tid ikväll.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en person som du gärna skulle vilja lära känna lite närmar. Just den här personen är avvaktande emot dig och det gör honom/henne ännu mer spännande i dina ögon.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra på ett stillsamt sätt. Du har en del att göra, men inte mer än att du hinner skvallra lite med dina kollegor. Den sociala biten är nästan lika viktig för dig som själv jobbet.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under onsdagen passar du på att göra sådant som du inte hinner med i vanliga fall. Det kan röra sig om vissa detaljer på jobbet, en del plock hemma eller någon form av idrott. Du är på riktigt gott humör.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Idag visar du varför du bör bli respekterad av dina kollegor. När du vill kan du vara riktigt genialisk. Du ser lösningar på problem på ett helt annat sätt än dina kollegor. Ditt innovativa tänkande för arbetsplatsen framåt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen prövar du dig fram till olika lösningar på samma dilemma. För dig är det viktigt att se möjligheten, inte problemet. Du vet att flexibilitet är nyckeln till en bra arbetsprestation.

 

 

Annons