Torsda 13/5 Kristi Himmelsfärd

27 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir lugn. Du har inte så mycket att göra så du passar på att vila upp dig ordentligt. För dig är det antingen av eller på, det finns inga mellanlägen för Väduren. Idag är det mest av som gäller.

 

Oxen 20/4-20/5

Under torsdagen arbetar du i ett högt tempo. Du har en hel del som måste förberedas och det gäller att du inte hamnar efter. Du vill visa att du kan mer än att bara gå på rutin. Du är en kreativ person.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bli ovanligt lugn. Du passar på att umgås med vänner som du inte hinner träffa så ofta. Det blir ett sätt som du uppdaterar dig på. Du får information om vad som händer när du inte är med.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en hel del tid ute för din del idag. Du gillar närheten till naturen och så här på våren så blommar du verkligen upp. En dag full av trevligt umgänge och massor av frisk luft.

 

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Antingen är du borbjuden eller så ska du själv ha middag hemma. Stjärnorna skvallrar om någon form av fest eller bjudning. Tack vare Venus påverkan blir du naturligtvis festens medelpunkt.

 

Jungfru 23/8-22/9

Se upp så att du inte råkar i gräl med din vän eller din släkting idag. Planeterna antyder en turbulens i privatlivet som har med nära relationer att göra. Du bör väga dina ord på guldvåg.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen får du möjlighet att träffa en person som du tycker mycket om. Det blir en skön dag med många glada skratt. Äntligen har du ro att slappna av ordentligt. På kvällen får du för ovanlighetens skull sova gott.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att säga ifrån. Det finns en velighet över Skorpionens tecken som gör att du hellre flyr än ger dig in i en närstrid. En släkting ser att du inte är dig själv och passar på att utnyttja sin chans att få som han/hon vill.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du funderar på en resa, men du har inte bestämt dig för om du har råd eller inte. Det här kan bli en chans att få se miljöer som du aldrig sett innan och möta nya spännande människor.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Familjen är navet vilket hela din värld kretsar kring just nu. Du har blivit en riktig hemmakatt och tycker att det verkar mer ansträngande än kul att gå ut med kompisarna. Dina vänner är besvikna på dig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du är sugen på fest, men frågan är om din partner känner på samma sätt. Risken är stor att det blir du som får stå för både matlagning, städning och service om du envisas med att driva igenom dina planer.

 

Fiskarna 19/2-20/3

 

Dagen bjuder på en överraskning i form av ett sms, brev eller samtal. Dagen blir bra på ett lugnt sätt, du slappnar av och kan njuta av att vara ledig. En vän till familjen hör av sig med en förfrågan.

 

Annons