Fredag 14/5

27 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen satsar du på att både vara nyttig och lat. Större delen av förmiddagen så är du väldigt effektiv, men på eftermiddagen har din energi försvunnit och du känner dig väldigt matt.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är på riktigt gott humör idag. Du betar av allt du planerat och du hinner med lite extra. Kvällen ser ut att kunna bjuda på romantik. Venus ger dig massor av sensuell utstrålning.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag pratar du mer än du arbetar. Du är inte på humör för att var seriös så det blir lätt att du går runt och snackar strunt istället. Är du ledig umgås du med dina vänner. Just nu är du väldigt social.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att visa att du vill. Ibland tränger du undan dina egna behov för att tillgodose dina vänners eller din familjs behov. Idag prioriterar du dig själv och det är bra. Äntligen får du vad du förtjänar.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en lugn dag utan några överraskningar, något som du verkligen uppskattar. Den senaste tiden har varit späckad med känslomässiga upplevelser så lite slentrian blir en trevlig omväxling.

 

Jungfru 23/8-22/9

Idag har du svårt att strukturera ditt arbete. Du känner dig rastlös och uttråkad vilket märks på ditt griniga humör. Under eftermiddagen mår du bättre och kvällen kan rent ut av bjuda på en middag eller en fest.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag tar du det lugnt oavsett om du arbetar eller är ledig. Du passar på att göra småsaker som du inte brukar hinna med i vanliga fall. En vän har problem i sitt förhållande och behöver dig som bollplank.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det ligger en passion eller förälskelse i luften för alla Skorpioner födda i mitten av tecknet. Men både Venus, Jupiter och Mars i positiv aspekt till ditt tecken kan du räkna med en attraktion utöver det vanliga.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Det finns få personer som du kan bli så arg på som din närmaste vänskapskrets. Idag är det en av dina allra närmaste vänner som retar upp dig ordentligt och på grund av Merkurius position kan det hända att du säger saker som du ångrar.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bra, om än ganska lugn. Du njuter av ett stillsamt tempo. Har du en partner handlar den här dagen mycket om er och ert förhållande. Du älskar att vara tillsammans med någon som du håller av.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt seg idag. Det verkar som du har varit upp sent en hel del kvällar och nu tar tröttheten ut sin rätt. Har du möjlighet så kan du ta en siesta mitt på dagen. Det ger dig lite extra energi.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir rolig, annorlunda och väldigt intensiv. Räkna med att vara totat utmattad när kvällen kommer. Var försiktig med att göra av med pengar idag, det blir lätt lite för mycket shopping för din del.

 

 

Annons