Lördag 15/5

27 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen satsar du på träffa dina vänner. Du brukar vara för trött på lördagarna, men idag känner du dig pigg och utvilad. En kompis har en smaskig nyhet att berätta. Det blir en härlig dag.

 

Oxen 20/4-20/5

Under lördagen umgås du mycket med din familj. Du tycker att det är skönt att kunna slappna av tillsammans utan några krav på vad som måste göras. Du planerar en resa och just nu finjusterar du detaljerna inför den.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under lördagen tvingas du inse något om dig själv och det blir ingen trevlig överraskning. Självinsikt är alltid nyttigt, men sällan behagligt eftersom man ofta vet de bra sakerna om sig själv.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir bra. Du känner dig inte i form för några mer ansträngande aktiviteter, men du vill gärna umgås med dina vänner. Kvällen blir tidig eftersom du är väldigt trött. Det har varit många sena kvällar.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just nu drar en påverkan från Merkurius in över ditt tecken och påverkar det negativt. Merkurius står för kommunikation och i det här fallet kommunikationen med familjen. Se upp så att du inte drar igång ett gräl.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen har du äntligen lyckats slappna av ordentligt. Du känner att du är ledig och du struntar i att göra alla måsten utan skjuter upp dem till senare i veckan. En vän vill att du hjälper henne med något som kräver detaljsinne.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir riktigt trevlig. Du har en del att göra hemma på förmiddagen, men efter lunch är du fri att improvisera. En vän lockar med dig på ett litet eftermiddags äventyr. Lagom spännande och långt för din del.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under lördagen får du veta något om en vän som gör dig upprörd. Det bästa vore om du konfronterade din vän direkt, men ibland tycker du att det är svårt att bara säga vad du känner rakt ut.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under dagen kan du förvänta dig både sol, moln och regn. Just nu är du lite pendlande i ditt humör och du kan lätt bli rörd om du hör eller ser något sorgligt. Det är Månen som har den här påverkan på dig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att vänja dig vid tanken att du inte kan vara nyförälskad jämt, utan att det kommer en vardag. Din förälskelse kan röra ett nyfunnet fritisintresse, husdjur eller en person.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen vågar du visa lite mer av dina känslor än du brukar göra. Din partner blir glatt överraskad av din nya, mer romantiska sida. Vänta dig ett passionerat gensvar från hans/hennes håll.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra, lugn och väldigt avslappnad. Du njuter av att vara ledig i fulla drag och inget kan övertyga dig om att det finns saker att göra som inte kan skjutas upp till imorgon. En riktig slappardag.

 

 

Annons