Söndag 16/5

27 apr, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir avslutningen på en lång skön ledighet. Du har lite svårt att inse att du måste jobba imorgon. Helst skulle du vilja vara ledig lite längre. Du trivs sådär på jobbet just nu.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir bra på ett rätt så lugnt sätt. Du har några aktiviteter med familjen inplanerade, men inget som tar särskilt mycket energi i anspråk. En släkting vill att du hör av dig lite oftare.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir inte som du tänkt dig. Den startar fel och sedan blir allt bak och fram. Du behöver en väns råd, men han/hon är inte tillgänglig just nu och det gör dig ledsen. Försök att hitta någon annan som kan hjälpa dig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Familjen står i centrum den här söndagen. Det kan vara en familjeutflykt, en skogspromenad eller bara en lugn eftermiddag i hammocken. Det blir trevligt, social och lagom ansträngande.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen tar du upp ett känsligt ämne med din partner. Ni har båda gått som katten kring het gröt, men nu känns det viktigt att försöka reda ut vart ni båda står i den här frågan. En allvarlig eftermiddag.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du ser över ekonomin, planerar detaljerna inför semestern och umgås med familjen idag. En skön lagom lat söndag. Ett hushållsprojekt går snett och kan förorsaka en del extra arbete för dig.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir ganska tråkig. Du känner dig less och har svårt att ta dig för någonting viktigt. En vän vill att ni ska ses, men du är för trött för att orka vara social. Kanske har du en infektion latent i kroppen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en förmåga att trampa på ömma tår utan att mena något illa med det. Tänk på att vara lite extra försiktig när du umgås med en vän som är väldigt känslig. Hon/han kan få svårt att förlåta dig om du sårar honom/henne.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra. Du har riktigt roligt idag och du tillbringar en stor del av dagen med dina närmaste vänner. Vanligtvis är du inte så mycket för skvaller om det inte är smaskigt och handlar om någon som du ogillar.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du säger nej till en vän när han/hon ber dig om hjälp och det är något du kommer att få äta upp. Din vän har svårt att släppa att han/hon blev sviken av dig och kommer att älta ämnet många, många gånger framöver.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att komma igång på morgonen. Oavsett hur många koppar kaffe du trycker i dig så känner du dig hängig och seg. Din kropp mår inte riktigt bra och du borde krypa ned i sängen och bara vila idag.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan vara väldigt velig ibland och det är du idag. Oavsett vad din partner eller din vän föreslår att ni ska göra så har du svårt att bestämma dig. Det känns som du väntar på att något roligare ska dyka upp.

 

 

Annons