Hurra för vårbarn

08 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Jag har nyligen fyllt år vilket resulterade i ett vackert silverhalsband och en brödrost från familjen. Förr var min födelsedag väldigt viktig för mig, men nu känns det bara som en anledning att baka tårta och träffa släkten. Jag har det mesta jag behöver och det gör det extremt svårt att önska sig något. Min dotter frågade mig vad jag ville ha, men hon gick inte på mitt “en snäll dotter tack”. För henne är det jobbigare att vara lydig en hel vecka än att rita en fin teckning till mamma 😉

Det verkar finnas många vårbarn, för både på jobbet och på dagis vimlar den av födelsedag just nu. Antingen är det mycket semestersex i juli och augusti eller så råkar jag dras till vårbarn. I det förstnämnda fallet så har alla läsare med fast partner och planer på barn en lång och het sommar att se fram emot =-)

Lisa, när det gäller Tvilling och Skorpion har du sagt det mesta. Det finns inte så mycket mer gemensamt än sexet. För Tvillingar räcker det sällan eftersom de har ett stort behov av ett intellektuellt utbyte. Skorpioner kan nöja sig med bra sex, i alla fall ett tag.

Karin, du har verkligen lyckats pricka en kille som står i skarven mellan två horoskop. Enligt vissa astrologer är han Lejon och enligt vissa Jungfru. I ena fallet passar han utmärkt med dig, medan i andra så är ni väldigt omaka. Min gissning är att ha präglas starkt av båda tecknen och det gör att du är oerhört attraherad av honom samtidigt som det kan bli svårt att förstå honom helt och fullt. En verklig utmaning, men det borde ju passa dig som ärVädur.

🙂

Felicia

Annons