Måndag 17/5

16 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du är lite stressad just nu och det beror på att det finns mycket att göra på jobbet samtidigt som ditt privatliv ställer höga krav på dig. Försök att hitta tid då du kan ta det lugnt och bara njuta av att vara ensam.

 

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om att organisera och strukturera. Du gillar att ha koll för det gör att du känner dig duktig. Glöm inte att släppa lite på kollen ibland och låta din kreativa sida ta över istället.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir bra på ett ganska tråkigt sätt. Allt flyter på som det ska och du kan förvänta dig en dag som går snabbt och smidigt. På kvällen känner du dig trött och vill gå i säng tidigt, du behöver sova.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dåliga nyheter färdas snabbt heter det och det är något som du märker idag. Ett litet misstag från din sida och alla dina arbetskollegor vet om det inom loppet av minuter. Det finns någon på ditt jobb som gillar när andra gör bort sig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du inne i en period som kräver mycket av dig både fysiskt och psykiskt. Frågan är om du orkar med. Kanske borde du dra ned på tempot en aning. Ställ inte så höga krav på dig själv.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen får du pröva dig fram. Du har en teori som är mogen att testas men det kräver en bra tajming och en hel del tur. Idag har du stjärnorna på din sida. Du känner på att du kommer att lyckas.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu kan du upplevas som versig och det beror på att Saturnus påverkar ditt humör. Dina känslor åker berg och dalbana vilket gör att du har svårt att uttrycka dina känslor i ord.

 

Skorpionen 23/10-21-11

När du vill kan du vara väldigt pedagogisk och en bra lärare. Idag har du möjlighet att lära en kollegor om en rutin som han/hon inte kan. Du tycker det är roligt och din charm hjälper dig att få din kollega att trivas.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Dagen blir bra på ett lugnt sätt. Du är inte särskilt stressad trots att det är en hel del att göra på jobbet. Du vet att du har det mesta under kontroll, och att du dessutom har marginalerna på din sida.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Kärleken och familjen är det som betyder mest för dig just nu. Efter att ha gått igenom en tuff period så njuter du mer av lugn och ro än häftiga äventyr. Är du singel så är det dina vänner som står i centrum.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du arbetar mycket just nu och det kräver en hel del från din sida. Genom att vara noggrann, organiserad och mer paraktisk än kreativ så kan du lyckas komma hem i tid någon dag i veckan.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inne i en svacka just nu och det påverkar både det du presterar på arbetet och ditt humör. Försök att inte hetsa upp dig när saker inte blir som du vill. Fundera igenom ett projekt innan du startar upp det.

 

Annons