Tisdag 18/5

16 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om rutiner. Du arbetar på i ett tempo som passar dig bra och du känner att du har det mesta under kontroll. En vän söker upp dig för att få ett råd om något som är väldigt personligt.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu funderar du mycket över framtiden. Utåt sett har du en glad yta för du vill inte oroa dina kollegor med ditt grubbel. Har du en partner kan det vara bra att diskutera dina tankar med honom/henne.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen går rätt så långsamt idag och det beror på att du har en del tråkiga uppgifter som du måste ta tag i. Du känner dig irriterad och risken är stor att du låter ditt dåliga humör gå ut över en kollega.

 

Kräftan 21/6-22/7

Planeterna varnar för ohälsa just nu så var rädd om dig. Sätt på dig ordentligt med kläder, lägg dig tidigt och ät regelbundet. Du slarvar ofta med detaljerna och det påverkar hela din kropp.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir bra även om du stressar lite för mycket. Din stora nackdel just nu är att du hakar upp dig på detaljer istället för att se helheten. Försök att inte irritera dig på vad dina kollegor gör, koncentrera dig på din egen prestation istället.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen tar du råd från en kollega som mer erfarenhet inom ett visst ämne än vad du har. Ditt initiativ visar sig vara klokt eftersom din arbetskamrat kan ge dig en hel del värdefulla tips.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen märker du en långsam förändring som sker på jobbet. Arbetstakten är fortfarande hög, men ingen är riktigt på hugget och det gör att varken du eller dina kollegor presterar så bra som ni brukar.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Ett beröm får dig att må riktigt bra idag. För dig är all feedback viktig, men det är de positiva omdömena är din drivkraft. Du känner dig duktig, omtyckt och effektiv. En riktigt bra tisdag med andra ord.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Just nu funderar du mycket och det gör att du inte är ditt vanliga glättiga jag. En kollega undrar över om något är fel, men det handlar bara om att du behöver tänka igenom din allmänna livssituation.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bra på ett lugnt sätt. Du tillbringar mycket tid med familjen och du ser till att hitta på en hel del aktiviteter på eftermiddagen. För dig är det viktigt att ta till vara på den tid du har med dina nära och kära.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du orkar inte engagera dig i någon annans problem så det är mer av snällhet än av verkligt intresse som du tar dig an din kollegas prekära situation. Det här är något som kommer att visa sig bli både svårt, utmanande och intressant.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen startar lovande i ett högt tempo och du får massor gjort före lunch. Tyvärr orkar du inte vara lika effektiv hela dagen så eftermiddagen handlar mer om att städa upp de sista detaljerna från förmiddagen.

Annons