Torsdagen 20/5

16 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du kan vara rätt så tvär när du är på dåligt humör och det är du just nu. Du behöver någon som muntrar upp dig och får dig att må bra. En kollega lyckas nästan bota din tjurighet innan dagen är över.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är ovanligt charmig idag och det beror på en positiv påverkan från Solen. Solen ger dig karisma, energi och en märklig förmåga att övertyga kollegor och vänner om att det mest omöjliga projekt kan genomföras.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Var försiktig med vilka ord du väljer i ett visst sammanhang. Det du säger kan bli mer avgörande än du anar så var smidig och ganska neutral i dina formuleringar. Tänk på att inte måla in dig i ett hörn.

 

Kräftan 21/6-22/7

När du påverkas negativt av din egen härskarplanet Månen blir du lynnig och besvärlig att ha att göra med. Du är på väg in i en sådan period så det kan hända att du känner dig bitsk idag, särskilt fram emot kvällen.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen tar du ett initiativ som du personligen tycker är smart, men som din kollega upplever som väldigt onödigt. Du är inne i en period då du intrigerar mycket utan att tänka på det. Du försöker hitta din plats.

 

Jungfru 23/8-22/9

Torsdagen handlar om tuffa beslut och små marginaler. Det gör att risken är stor att du får et utbrott innan dagen är över. Du avskyr att jobba under den här formen av press. Det gör dig grinig.

 

Vågen 23/9-22/10

Visa att du faktiskt har funderat igenom vad det är du vill göra på ditt arbete idag. Ibland blir du överkörd av andra, starkare och mer drivna kollegor och det gör att dina bra idéer inte uppmärksammas.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Var inte rädd för att säga vad du tycker och tänker. Du har en hel del idéer och en del är bra medan andra är usla. Det viktiga är att du har en pålitlig kollega som du kan bolla dina tankar emot.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lång dag med mycket trassel. Planeterna varnar för att du ger dig ut på djupt vatten utan flytväst. Du bör undvika områden som du inte behärskar och överlämna dem till någon med mer erfarenhet.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du möjlighet att visa någon hur mycket du tycker om honom/henne. Det kan vara din partner, en vän eller en släkting. Din omtanke kommer att uppskattas väldigt mycket.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du planerar för framtiden, det är bra, men glöm inte bort nuet. Ibland blir du så fixerad vid det som ska komma att du helt glömmer att framtiden bygger på det som sker idag.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra på ett ganska tråkigt vis. Du arbetar, går hem, umgås med familjen och somnar tidigt. En rolig nyhet som du får på kvällen sätter lite guldkant på den här dagen.

Annons