Fredag 21/5

16 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Just nu argumenterar du om det mesta och det kan driva dina kollegor till vansinne. Du gillar att tjafsa eftersom det gör att du får utlopp för din negativa energi. Det är en påverkan från Solen som gör dig så irriterande.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir inte som du tänkt dig och därför måste du vara flexibel. Försök att tänka utanför ramarna, agera snabbt när ett problem uppstår och framför allt, var inte rädd för att be om hjälp.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen har du en hel del som du vill avsluta innan helgen. Du gillar att kunna gå hem med känslan av att du gjort ett bra jobb och att du kan släppa arbetet under helgen.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du på riktigt bra humör. Dagen går fort och innan du vet ordet av är det dags att gå hem. Kvällen blir annorlunda, underhållande och ganska sen. Du träffar nya, intressanta människor.

 

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Jus nu är du trött på din privata situation och det gör att du jobbar mer än du behöver. Tänk på att det sliter på kroppen att jobba för mycket. Skaffa dig en hobby om du behöver komma hemifrån.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har en massa humor, men det är sällan som du visar den på arbetet eftersom du anser att man ska vara korrekt emot sina kollegor. Idag skymtar din busiga sida fram och dina arbetskamrater får se lite av din privata personlighet.

 

Vågen 23/9-22/10

Du tar ett bra initiativ idag. Fortsätt att följa upp din idé så att den inte rinner ut i sanden. En kollega beundrar dig mer än han/hon vill erkänna. Var försiktig med att uppmuntra hans/hennes känslor om du inte känner samma sak.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att vara så effektiv som du skulle vilja idag. Du är både fysiskt och psykiskt slutkörd. Tänk på att det är fredag och du har en lång, skön helg att vila upp dig på. Du behöver lite lugn och ro.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under dagen fattar du ett avgörande beslut som kommer att påverka din framtid under lång tid. Fredagskvällen blir rolig och social. Du träffar vänner som du inte har sett på väldigt länge.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har precis inrättat dig i ditt nya liv och det gör att du har svårt för förändringar jus nu. Du fördrar långtråkigt framför något som är ovisst. För dig är trygghet något som du prioriterar väldigt högt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Se till att avsluta i tid idag för dina vänner/familj blir inte glada om du kommer hem för sent. Tänk på att arbetet inte är allt. Kvällen blir trevlig om du undviker att prata om tunga ämnen.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under fredagen har du möjlighet att förändra något i dina vanliga arbetsrutiner och det passar dig bra. Äntligen känner du att du aktivt skapar din egen framtid och det känns skönt.

Annons