Lördag 22/5

16 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Lördagen ser skön och lugn ut. Äntligen får du den tid du behöver till att bara vila upp dig. Eftermiddagen kan bjuda på socialt umgänge. Du umgås med dina vänner eller med din partner.

 

Oxen 20/4-20/5

Som vanligt har du en lång och fullbokad lördag att se fram emot. Du försöker att vara glad och pigg trots att din kropp bönar om att få krypa ned i sängen igen. Unna dig en riktigt tidig kväll.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att våga visa känslor. Stäng inte in dina tankar utan berätta för din partner vad du tycker och tänker även om du riskerar att såra hans/hennes känslor. Ärlighet vara längst.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det ser ut som att vissa medlemmar av din familj har svårt att komma överrens. Du försöker medla, men klyftan har blivit för stor. Det är bara att acceptera att alla inte kan älska varandra.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Idag är du sur och grinig mot din partner vilket kan resultera i gräl. Försök att bli arg för småsaker. Bit ihop även om det känns jobbigt. Välj din strider med omsorg, vissa kamper är helt enkelt inte värda att vinna.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att hinna med allt du planerat idag och det gör dig frusterad. Tänk på att helgen är tänkt att vila upp sig på, inte stressa ihjäl sig på. Ta det lugnt, läs en bok och njut av att vara ledig.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir bättre än du tänkt dig. Du jobbar på i en ganska rask takt och du får mycket gjort på kort tid. Det ger dig massor av utrymme till improvisation. Ring en vän som du inte sett på länge eller unna dig en långpromenad i skogen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Ibland kan du vara oresonlig och så är fallet idag. Din partner och du är oense i en viss fråga och det har gått så långt att du inte ens lyssnar på din partners argument. Försök att se saken ur hans/hennes synvinkel.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Var försiktig med utgifter idag. Stjärnorna varnar för att du är impulsiv, särskilt när det gäller pengar. Risken är att du kommer hem med en stor, glittrig rosa porslinselefant bara för att den såg så ensam ut i affären.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen börjar långsamt. Du känner dig seg eftersom du inte sover ordentligt. Försök att se över ditt sovrum, kolla värmen, byt till rena sängkläder och se till att det är absolut tyst och mörkt när du ska sova.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen väcker du en fråga som gör din partner konfunderad. Han/hon visste inte ens att du hade den här typen av tankar. Låt din partner smälta den här nya sidan av dig innan du går vidare med ämnet ifråga.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lugn och behaglig lördag där du inte aktiverar dig särskilt mycket. Du är på gott humör och tillbringar en stor del av den här dagen med att höra av dig till olika vänner och bekanta.

Annons