Söndag 23/5

16 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir aktiv. Du städar och gör fint hemma. De verkar som du väntar en speciell gäst som du vill imponera på. Tänk på att det är dig den här personen vill träffa, han/hon är inte intresserad av om du har dammråttor i hörnen.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lugn. Du kopplar av och unnar dig att bara njuta av stunden utan att oroa dig för framtiden. Din partner vill att ni hittar på något medan du är nöjd med att läsa en bok eller titta på tv.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bjuder på en överraskning av det mindre roliga slaget. En släkting kommer med en nyhet som gör dig upprörd. Ta dig tid och smält den här informationen innan du visar dina känslor. Det kommer att kännas bättre efter en stund.

 

Kräftan 21/6-22/7

Någon av dina närmaste vänner eller en släkting fyller år eller ha namnsdag. Glöm inte att gratta personen ifråga. Att du kommer ihåg honom/henne betyder mycket. Det får honom/henne att känna sig betydelsefull.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att var sig själv. Du träffar en person som du gärna vill göra ett gott intryck på och det gör du bäst genom att slappna av och låta din charm ta över. När du vill kan du vara glittrande och oemotståndlig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Din nervösa energi stör en annars rätt så lugn söndag. Du har svårt att sitta still och det irriterar din familj som njuter av att vara overksamma. Ta en joggingtur eller en rask promenad så att du jagar bort oron ur kroppen.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen tvingas du att konfrontera en person ur det förflutna. Den senaste tiden har du gjort ditt bästa för att undvika den här personen eftersom han/hon väcker för många minnen till liv.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bli bra på ett stillsamt sätt. Du njuter av att ta det lugnt och bara vara. En vän till familjen vill träffa dig, men du orkar inte med att vara social just nu. Du vill bara vara ensam.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under söndagen försöker du att övertyga din partner om ett gemensamt mål som du har satt upp för er båda. Bli inte förvånad om din partner är lika skeptisk som du är entusiastisk.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen tillbringar du med din familj. Har du möjlighet så samlar du gärna alla kring en klassisk söndagsmiddag där umgänget snarare än maten är det viktiga. Du är väldigt familjekär just nu.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir vad du gör den till. Du har inga uppgjorda planer och det gör att du kan improvisera. Du vill gärna komma ut i naturen så dagen kan mycket väl bjuda på en del utomhusaktiviteter.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bli härligt slapp. För dig är söndagen den dag då du verkligen slappnar av och njuter av nuet. Har du en hobby kan eftermiddagen ägnas åt den, du gillar att uttrycka din kreativa sida.

Annons