Måndag 24/5

16 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att fatta beslut och sedan hålla fast vid dem. Den senaste tiden har du varit lite velig. Du har sagt en sak men sedan gjort något helt annat och det har blivit påfrestande för dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir inte som du tänkt dig, men du har roligt och du utvecklas mycket eftersom du får en hel del utmaningar att sätta tänderna i. Din chef är nöjd med ditt arbete och på det hela taget trivs du bra.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen börjar med att du tvingas vakna tvärt eftersom du är sen på morgonen och det finns minst en viktig uppgift som måste klaras av innan morgonfikat. En kollega ställer upp och hjälper dig när du kör fast.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen tar du tag i en hel del tråkiga rutinuppgifter. Din kollega är glad att du gör allt det tråkiga nu när hon/han känner sig nere och kommer att göra samma sak för dig nästa gång.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just nu tycks du reta dig på flera personer på samma gång. Saturnus position gör dig lynnig och det kan mycket väl hända att du medvetet muckar gräl bara för att få ut dina aggressioner.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen har en förmåga att gå alldeles för fort. Du har en massa saker inplanerade men du tycks inte hinna med en bråkdel av vad du planerat. Ditt problem är att du inte räknat med alla avbrott som du råkar ut för.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag känner du för att gå till jobbet, göra det du ska, gå hem igen krypa ned i sängen och inte stiga upp på hela dagen. Du känner att du behöver lugn och ro utan att någon avbryter dig.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en förmåga att irritera din omgivning idag. Genom att hela tiden påpeka alla andras fel skapar du en dålig stämning. Tänk på vad du säger, ibland så är den typen av kritik både onödig och sårande.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Dagen blir bra. Du har ett högt tempo redan från början och det ger dig en bra start på veckan. Ett slumartat möte kan leda till något mer än bara en ny bekantskap. Utnyttja den här kontakten väl.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att ta till dig kritik just nu. När någon säger något negativt om dig eller din arbetsprestation så tar du det väldigt personligt. Det är Månen som just nu gör dig extremt känslig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra dag full av aktivitet. Du har massor av olika planer som du vill komma igång med och du lyckas starta upp de flesta av dina idéer. Några får vänta till ett mer gynnsamt tillfälle.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på hårt arbete och trevliga pratstunder. Just nu trivs du ovanligt bra på ditt arbete trots att det är slitigt. Du gillar dina kollegor och du tycker att dina arbetsuppgifter oftast är intressanta.

Annons