Tisdag 25/5

16 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir bra på ett lite segt sätt. Dagen handlar mycket om rutiner och du vet precis vad du ska gör under dagen. Ibland är det skönt att slippa vara kreativ och tänka. Du behöver både rutiner och omväxling.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen har ett högt tempo och det verkar vara du som står för allt planerande. Du har en idé och du utformar den från början till slut. För dig handlar det om att kunna utföra ditt arbete så effektivt som möjligt.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir bra. Du har en del planer som inte går i lås, men de flesta av dina idéer faller i god jord och det är du nöjd med. En kollega kommer med ett felaktigt påstående och det gäller att rätta henne utan att såra hennes känslor.

 

Kräftan 21/6-22/7

Solen går in i en gynnsam position till ditt tecken och det ger dig massor av charm och energi. Du har en härligt vital utstrålning och den kan du utnyttja både i affärer och i privata sammanhang.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen tvingas du acceptera något på ditt arbete som du egentligen är emot. Det kan bli en ganska jobbig inre konflikt för din del. Prata med din chef om hur du känner det i den här frågan.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har en förmåga att få människor omkring dig att trivas, i alla fal så länge du är på bra humör. Oftast är du glad och då finns det inget problem i världen som du inte kan lösa, det är värre när du är på dåligt humör.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att tänka flexibelt just nu. Hur du än försöker så vandrar din hjärna tillbaka i mer bekväma, invanda tankegångar. Det är påverkan från Oxen som gör dig lite fyrkantig i ditt sätt att agera.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen handlar om fart och fläkt. Det verkar inte bli en lugn sekund den här dagen. Stjärnorna tala om högt tempo och en massa positiv energi som hjälper dig att orka hålla tempot hela dagen.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Just nu skulle du helst vilja vara som tjuren Ferdinand och sätta dig under en korkek för att lukta på blommorna. Du känner dig seg och drömmande. Din hjärna fungerar som tuggummi och det gör att det mesta du tar dig för går snett.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bra, särskilt om du inte stressar på morgonen. Får du vakna i lugn och ro så kan inget gå snett. Du behöver en bra morgon för att orka ta tag i de små problem som alltid uppstår.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen tvingas du konfronteras med en kollega som gjort ett stort misstag. Det blir tungt och känslomässigt. Oftast undviker du den här typen av scener, men idag kan du inte komma undan.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra om du bara försöker hålla dig till sanningen. Håll hellre tyst än kom med en vit lögn. Alla former av lögner, stora som små kan försätta dig i ordentlig knipa idag så var sanningsenlig.

Annons