Onsdag 26/5

16 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du funderar mycket över framtiden och du är orolig för vad som kommer att hända både på arbetet och privat. Du kan ändå inte påverka situationen som den ser ut just nu så skjut allt grubbel åt sidan.

 

Oxen 20/4-20/5

Ditt största problem är att du har svårt att släppa kontrollen och låta någon annan gå in och axla ditt ansvar. Du har tufft med allt som har med delgering att göra eftersom det innebär att någon annan har makten.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen har du möjlighet att påbörja ett projekt som du velat komma igång med men som det inte funnits något utrymme för. Det blir en intressant och rolig dag då du får vara kreativ.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag tar du flera bra initiativ vilket renderar dig beröm från din chef. Du är nöjd med din insats och dina kollegor är avundsjuka på dig. Se upp för skvaller som gärna uppstår i sådana här situationer.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du tvekar länge innan du anförtror dig åt en vän. Just nu har du väldigt svårt att lita på människor, även dem som du känner väl. Samtidigt har du ett behov av att få prata av dig så du måste hitta någon som du vågar anförtro dina hemligheter åt.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen försöker du motivera en kollega som resignerat. Det blir både morot och piska för att få fart på den här personen. Normalt sett ser du till att slippa vara den som driver på, men idag kommer du inte undan.

 

Vågen 23/9-22/10

Du är på dåligt humör idag och det riskerar att gå ut över fel person. Ditt största problem är att du exploderar när du blir arg och då struntar du i vem som kommer i kläm. Det här beteendet är inte normalt för Vågen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag har du god lust att säga din chef både en och två sanningar, som tur är håller du tand för tunga och det visar sig vara det bästa du kan göra. Din chef mår inte bra och risken är att du blir orättvist utskälld.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Det blir en härlig dag för din del. Du har roligt på jobbet och det märks inte minst på alla små skämt som du hela tiden hittar på. Dina kollegor njuter av ditt solskenshumör, det får arbetet att gå som en dans.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att vara öppen med dina känslor, Är du glad så visa det, blir du sårad ska du tala om hur du känner det. Oftast väljer du att dölja dina känslor bakom en mask som är polerad och korrekt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu har du tuffa förhandlingar på jobbet och det kan hända att vissa grupper kommer i kläm. Du är en person som bryr dig om dem du jobbar med så du kommer att bli förbannad och stå upp för dem som är svagare.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du mycket kreativ. Din förmåga att tänka konstnärligt stärks av Månens positiva inflytande över ditt tecken. Månen kan också göra dig känslig och väldigt romantisk.

Annons