Torsdag 27/5

16 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Idag har du väldigt tråkigt på jobbet och det får ditt humör att sjunka flera grader. Försök att tänka positivt, arbetet är bara en del av den här dagen, när du kommer hem kan du hitta på något riktigt kul.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att hinna med just nu. Det är så många olika projekt som pågår att du måste vara väldigt skärpt för att hinna med. Mycket kaffe och noggrann planering är receptet på framgång.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag tvingas du konfrontera en kollega som du inte klarar av. Det kan bli ett hett gräl där du och din kollega verkligen rensar luften. Frågan är om det känns så mycket bättre efteråt?

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu jobbar du mer jordnära än du brukar. Du tänker praktiskt och du lägger upp ditt arbete efter en specifik plan, något som du aldrig gör i vanliga fall. Det är ett inflytande av jord som drar in över ditt tecken.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Var inte orolig för att göra bort dig. Du är nybörjare på det här området och ingen förväntar sig att allt ska bli rätt från början. Det är bättre att fråga dumma frågor än att göra fel så öppna munnen om du är osäker.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på både skratt och gråt. Du har en härlig dag på jobbet med roliga kollegor och utmanande uppgifter. På kvällen får du dåliga nyheter från en vän och det kommer att ta ett bra ta innan du smälter dem.

 

Vågen 23/9-22/10

Just den här torsdagen har du svårt att komma in en bra arbetsrytm. Allt blir bakvänt redan från början och risken är stor att kommer hem väldigt sent om du tänker beta av allt som du planerat att göra.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du är rätt så nyckfull just nu och det gör att dina arbetskamrater inte vet vart de har dig. Du trivs med att var oförutsägbar eftersom det stämmer bra med din grundkaraktär. Tyvärr kan den typen av beteende skapa en osäkerhet på jobbet.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Idag vill du bevisa att du kan mer än du ger sken av att kunna. Normalt sett så är du inte så mycket av en tävlingsmänniska, men idag vill du verkligen glänsa. Mars ger dig en drivande energi och en vinnarskalle.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir orolig när du hör ett rykte om en vän. Du försöker luska ut sanningen, men allt du får fram är fler rykten. Konfrontera din vän så får du höra sanningen oavsett om den är bekväm eller inte.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen bjuder på överraskning och många minnesvärda stunder. Just nu är ditt arbete mycket utmanade och du ser till att tillbringa så mycket av din tid som möjligt på jobbet. Din partner uppskattar inte den här sidan av dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Månens kreativitet förstärks av Neptunus och ger dig massor av fantasi. Du ser lösningar på problem som är så annorlunda att dina kollegor inte kan annat än applådera åt dina idéer.

Annons