Fredag 28/5

16 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har en hel del som du vill klara av idag, men risken är stor att du bara orkar hålla ångan upp fram till lunch. Efter maten så försvinner all din motivation och du vill bara hem och sova.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är på riktigt party humör idag och det märks på ditt sätt att hantera motgångar. Oavsett vilka problem som uppstår på jobbet idag så löser du dem elegant, med en liten tvist. Kvällen ser lovande ut.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir bra, särskilt om du använder din charm för att övertyga din vän om att ni bör hitta på något kul på kvällen. Du har massor av bra idéer just nu och nu så se till att förverkliga dem.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag jobbar du hårt för att avsluta ett projekt innan det blir helg. För dig är det viktigt att kunna börja om på ett rent blad på måndag. Du avskyr att vara tvungen att ta hand om lösa trådar från föregående vecka.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en lugn fredag då du för en gångs skull struntar i vad alla andra tycker och tänker. Du vill göra något speciellt idag och du tänker inte låta dina vänner trångsynthet hindra dina planer.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir bra, men den går alldeles för fort i ditt tycke. Du inser att du inte kommer att hinna med allt som du har planerat och det gör dig irriterad. Inse att du är lite av en tidsoptimist och att du tror att du hinner mer än du gör.

 

Vågen 23/9-22/10

Om du håller dig till fakta idag så kommer du att klara dig fint. Lyssnar du på rykten kan du få problem. Var noga med att kolla upp vad som är sant och vad som är falskt innan du agerar.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir stressig, men du har ändå roligt. Din största tillgång är att du faktiskt hanterar stress på ett bra sätt. Du gillar när det är mycket att göra för då får du visa hur effektiv du kan vara .

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir härlig. Det verkar som du är förälskad för det sprakar verkligen om ditt tecken. Just nu finns det mycket passion i Skytten, något som kan indikera attraktion eller en väldigt varm vänskap.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det är sällan som du orkar argumentera med dina kollegor, men idag blir du av någon anledning riktigt förbannad och då säger du vad du tycker och tänker utan att skräda orden.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir utmanande och väldigt jobbig. Du har ett projekt som du månar väldigt mycket om, men det tycks hela tiden krångla och det gör dig irriterad. Du vill att det här projektet ska fungera.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra. Du hinner med nästan allt som du planerat att göra. Kvällen blir trevlig och den kan bli romantisk om du är på rätt humör. Venus position uppmuntrar till romantik

Annons