Lördag 29/5

16 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om vänskap. Du träffar både ytliga bekanta och nära vänner. Det blir en lyckad dag och en ännu mer lyckad kväll. Är du singel är chansen stor att du springer in i en speciell person under kvällen.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag satsar du på att ordna med hemmet. Du vill hinna med mycket på kort tid. Det verkar som du ordnar en fest eller är bortbjuden på kvällen. Det blir en händelserik dag med många nya intryck.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu har du svårt att visa dina känslor. Det blir en utmaning att våga släppa in någon ny i ditt liv. Försök att öppna dig eftersom en ny vänskap skulle betyda mycket för dig. Du utvidga din vänskapskrets.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir lugn. Du njuter av att vara ledig och av att inte ha några krav på dig. En vän som du inte sett på länge hör av sig och det gör dig glad. På det hela taget blir det en riktigt bra lördag.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen träffar du en släkting som du inte sett på länge och det blir ett kärt återseende. Som vanligt undrar du varför du aldrig tar dig tid att besöka den här personen. Du är för stressad i veckorna.

 

Jungfru 23/8-22/9

Lördagen handlar om att avstå från att fatta beslut. Låt någon annan bestämma för en gångs skull. Det kan vara skönt att bara flyta med strömmen och se vad som händer utan att påverka utgången.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu har du en mängd mindre projekt som du vill avsluta. Tyvärr är det bara på helgerna som du orkar pyssla med de här projekten. Det blir en lång fartfylld och intensiv lördag. Tillåt dig en tidig kväll.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du behöver inte vara social om du inte vill. Ibland är det helt okej att dra ur stänga av telefonen och krypa ned i sängen igen. Ha inte dåligt samvete för att du har ett behov av att få vara ensam.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under dagen märker du en förändring hos en av dina vänner. Du vill gärna ta reda på vad det är som är fel, samtidigt är du rädd för att klampa in i något som är privat. Fråga om du kan hjälpa din vän och respektera om hon/han väljer att säga nej.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lugn och skön. Du umgås med vänner eller med din familj. Just nu trivs du bäst i en rofylld miljö utan krav. Kvällen blir lite mer social, det kan röra sig om en middag eller en fest.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du rätt så tveksam till en resa som du planerar. Det verkade så bra när du bokade den, men nu så har du av någon anledning ändrat dig. Har du tur kan du avboka den här resan utan att det blir allt för kostsamt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att hänga med din vän just nu. Han/hon har så många projekt att du blir förvirrad. För dig vore det bästa om du kunde strunta i din väns alla planer och ägna dig åt något som du själv vill göra.

Annons