Att vända trenden

16 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Jag är en person som oftast har otur i turen snarare än tur i oturen. Vinner jag på lotter så är det alltid något som jag verkligen inte vill ha, eller möjligtvis en 25:- på triss. Det är på något sätt som jag alltid träffar, men aldrig mitt i, jag vet inte om ni läsare är familjär med den känslan. Normalt sett så lyckas jag alltid pricka in de regnigaste dagarna för sommarfesten och åka utomlands de enda veckorna det är sol i Sverige. Tja, nu i helgen bröt jag denna negativa trend. Jag tog ledigt från mittarbete i lördags eftersom det var så lugnt och vi behövde spara timmar. Metrologerna lovade regn på lördagen och sol på söndagen, men som vanligt blev det tvärtom. Hade jag jobbat i lördags hade jag gråtit blod eftersom det var den första riktiga sommardagen det här året. Min slutledning är att man måste ändra sig i sista minuten så att ödet inte hinner med att skapa trubbel, det är så man får marginalerna på rätt sida.

Annons

Mia, Stenbocken och Tvillingar är en usel kombination i längden eftersom Tvillingen är flyktig och Stenbocken väldigt stabil. Ett sånt förhållande kan bara fungera om en av er är villig att kompromissa väldigt mycket. Attraktionen finns där (motsatser dras till varandra) men det kräver väldigt mycket tålamod och jobb för att få ett sådant förhållande att fungera.

Carina, det är lustigt att du dras till luft eftersom de brukar vara för kyliga och beräknande för den känslomässiga Kräftan. Försök att hitta ett vattentecken eller ett jordtecken det kommer att harmoniera bättre med dina personlighet.

🙂

Felicia

Annons