Från Kräfta till Lejon

17 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Min ascendent är på väg att byta tecken från Kräfta till Lejon, jag känner att min förbindelse till Solen har blivit väldigt stark med åren så nu passar jag verkligen på att suga åt mig av allt vad solernergi heter.Det är roligt när man kan följa horoskopets förändringar och se hur väl de stämmer de ändringar som du genomgår som person.

J, det är roligt att du har fått ett erbjudande om fast arbete men du bör tänka dig för. Du är en igångsättare av naturen och visst fixar du att ha många bollar i luften under en tid. Den risk som jag ser att du inte fullföljer de åtaganden som du tar på dig. Om jobbet erbjuder dig många utmaningar och variation så är risken stor att du prioriterar ditt arbete framför din skola och då är det lätt att du ger upp ditt pluggande helt. Du är så passa ung att du kan fundera på att ta ett friår från studierna och helt ägna dig åt arbetet, att jobba ett år kan ge lite perspektiv.

Annons

Mon,Jungfru och Tvilling fungerar förvånansvärt bra ihop, kanske för att de delar samma härskarplanet, Merkurius. Jag tycker att du för chansa och se vad den här relationen leder. Det finns en risk att Tvillingen vill ha friare tyglar än du vill ge.

Vilsen, det är tråkigt att du har blivit lämnad efter så lång tid. Jag tycker att du borde bygga upp en tillvaro som inte cirkulerar kring någon annan. Kräftor är väldigt familjekära och de sätter ofta andras behov framför sina egna. Nu har du möjlighet att vara egoistisk utan att trampa på några ömma tår. Skapa dig ett liv som du trivs med innan du börjar dejta igen, sedan, när du är mogen för romantik tycker jag att du ska satsa på ett stabilt jordtecken.

😉

Felicia

 

Annons