Måndag 31/5

26 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen startar du upp ett nytt projekt. Det blir intressant och utmanande. Ditt största problem är att du är för stolt för att ta råd av andra och begår därför misstag som annars lätt kan undvikas.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att vilja. Är du på humör går det mesta bra, om du känner dig trött och irriterad så misslyckas du med det mesta som du tar dig för. En vän till familjen vill höra din åsikt om ett privat problem som han/hon har.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte alls på humör idag. Det har varit för mycket strul för att du ska känna dig trygg. En nära vän har fattat ett beslut som du gillar skarpt. Du vill gärna säga vad du känner. Men du är rädd att såra din vän.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att våga utmana dig själv. Du jobbar ofta på med det du är van vid och du har lite svårt att ge dig in på okänd mark. Idag får du chansen att utforska en ny sida av ditt arbete. Tveka inte, förverkliga den här möjligheten.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir till det du gör den. Du har väldigt stor frihet just nu på ditt arbete och det gör att du är den person som kan skapa nya rutiner och ändra på sådant som inte fungerar. Det gäller att du har stenkoll.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir bra om du undviker att irritera dig på saker om du ändå inte kan påverka. Det är viktigt att du hela tiden håller dig ajour med det som sker på en högre nivå på din arbetsplats, där fattas det beslut som du bör känna till.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir bra på ett lugnt, nästan lite segt sätt. Du känner dig aktiv redan från start, men inser snart att du missat några detaljer som tvingar dig att agera snabbt så att du inte blir lidande imorgon.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen handlar om att undvika impulsköp av alla slag. Du tycker att det är roligt att shoppa och du kan inte mottstå ett bra fynd, tyvärr så är din ekonomi inte så bra som du skulle önska just nu.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under dagen märker du en förändring hos en kollega. Du blir orolig för den här personen, men du vet inte hur du ska kunna närma dig honom/henne på ett lagom personligt vis. Det kräver att du är taktfull.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen handlar om att våga säga emot. Oftast så gör du som din chef säger, men idag så uppstår det vissa tveksamheter och då är det bra om du ventilerar dem med din chef.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu jobbar du lite väl mycket. Det blir många sena kvällar och det gör att du inte hinner träffa din familj/dina vänner så mycket som du skulle vilja. Kanske borde du fundera över dina prioriteringar.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra även om du inte engagerar dig så mycket som du skulle kunna i ditt arbete. Just nu är du rätt så trött på jobbet och vill gärna vara ledig så mycket som möjligt. En kollega är väldigt flirtig.

Annons