Tisdag 1/6

26 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du planerar en hel del roliga aktiviteter efter jobbet idag så det gäller att du har högt tempo redan från början så att du inte blir tvungen att jobba över. En vän har en rolig nyhet att berätta för dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om att vara medveten om vad som sker omkring dig. Ofta så har du så mycket att tänka på att du glömmer bort att höra av dig till vänner och släkt. Idag är en bra dag att göra det där extra samtalet på.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen tvingas du att inse att du måste ändra på vissa detaljer som har med ditt arbete att göra. Det kan handla om rutiner, samspelet mellan kollegor eller någon form av kundkontakt som inte fungerar.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att bli sur för det minsta lilla just nu. Uranus påverkar ditt humör negativt och det får dig att se rött när en kollega fäller en personligt nedsättande kommentar. Du ger igen med både näbbar och klor.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir ganska varierande för din del. Det finns så mycket som du vill hinna med, men tiden går för snabbt för att du ska lyckas med att ro hem alla projekt som du påbörjat. Du är en tidsoptimist.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen får du problem med att en kollega vägrar att lyssna på det som du vill förmedla. Du har haft svårt med den här personen tidigare, men nu skär det sig rodentligt mellan er båda.

 

Vågen 23/9-22/10

En vän har stora problem privat och du vill gärna hjälpa honom/henne, tänk på att göra det när du är ledig och inte under arbetstid för det kan irritera dina kollegor. Håll isär jobb och privatliv.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns något som du gärna vill ha eller son du vill göra, problemet är att det kostar mycket pengar och du har svårt att spara. Nu måste du bestämma dig, antingen satsar du på din dröm och lever snålt eller så skippar du den helt.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ganska fartfylld och du har svårt att hänga med i svängarna. Din kollega är betydligt mer alert och det retar dig eftersom du hela tiden måste fundera igenom alla tokiga idéer som han7hon slänger ur sig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

För dig är det familjen som står i centrum. Du vill gärna visa hur mycket dina närmaste betyder för dig. Dagen handlar om omtanke, kärlek och närhet. Det blir en lugn och skön dag oavsett om du jobbar eller är ledig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Var försiktig när du ger en kollega råd. Det som fungerar för honom kanske inte fungerar för dig. Du måste tänka dig för ordentligt i det här fallet. En vän har ekonomiska problem och vill att du hjälper honom/henne.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att säga nej till en vän just nu. Han/hon har länge försökt att få med dig på en speciell aktivitet som du undvikit så gott det går. Du kan du inte undvika den längre.

Annons