Onsdag 2/6

26 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen kommer du vara tvungen att acceptera att din åsikt inte är den som räknas mest. Det blir ett tufft slag för din stolthet. Kvällen blir lugn och skön, du söker tröst hos en nära vän eller partner.

 

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen handlar om att styra upp andra personer när de ska arbeta. Själv har du inte så mycket tid för dina uppgifter som du skulle önska eftersom du hela tiden får kolla att dina kollegor gör rätt.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en lång dag då du inte orkar med motgångar av något slag. Mars negativa påverkan gör dig trött och orkeslös och Månens position gör att du har lätt till tårar. Du oroar dig mycket just nu.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att säga nej och att göra det med bestämdhet. Du brukar vara väldigt försiktig i dina avslag och då kan de tolkas mer som ett kanske än som ett regelrätt nej. Var tydlig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen då får du lova att bestämma dig. Om du känner att du har gjort fel så var uppriktig och säg det till din kollega istället för att försöka mörka ditt misstag. Kvällen blir intressant.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir inte riktigt som du tänkt dig. Du har en hel del aktiviteter inbokade, men du känner dig inte riktigt bra så du bör ställa in en hel del av dina planer. Tänk på att vara rädd om din kropp.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen andas nytänkande. Du älskar när du får utveckla din kreativa sida. Månen ger dig ett mer konstnärligt tänkande än du vanligtvis har och det kan i sin tur ge dig perspektiv på ditt arbete.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du inne i en mycket produktiv fas. Du jobbar hårt och åstadkommer mycket. En vän till familjen har en del saker som han/hon vill delge dig. Se till att ta dig tid och lyssna på den här personen.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Du har svårt att fokusera dig på jobbet just nu. Det finn så många andra intressen som upptar din uppmärksamhet. Försök att vara mer i nuet, du har lätt för att sväva iväg i drömmar om framtiden.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bra. Du har visserligen mycket att göra, men inte mer än att du hinner med lite trevligt umgänge med dina arbetskompisar. Under eftermiddagen får du ett besked av något slag som gör dig väldigt orolig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen ägnar du åt att testa nya saker på jobbet. Du gillar när du får använda både din kreativa sida och ditt logiska tänkande. Just nu är du rätt så är du inte särskilt social utanför jobbet, du är för trött på kvällarna.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra även om den inte blir som du tänkt dig. Du måste vara väldigt flexibel och våga ta dig an utmaningar. Ibland gömmer du dig bakom en mask av trygghet.

Annons