Torsdag 3/6

26 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen känner dig inte riktigt i form. Du hat haft en gång vecka med höga krav och nu måste du se till att få ihop alla projekt som du påbörjat så att du kan gå hem i vettig tid imorgon.

 

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir bra. Du jobbbar visserligen mycket just nu, men ditt humör är på topp och din humor gör att dina arbetspassa inte känns varken långa eller särskilt tunga. Det blir en skön och lugn kväll.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen tar du ansvar för något som du inte gjort. Du gör det för att en vän inte ska råka i knipa. Den här personen tycks alltid trassla till saker för sig och du har inte hjärta att utsätta henne för ännu mer problem.

 

Kräftan 21/6-22/7

Torsdagen blir bra. Du arbetar på i raskt tempo och du funderar inte så mycket på det du gör. Det blir mycket gjort och du är nöjd med din insats. Kvällen ser ut att handla om en hobby eller en fysisk aktivitet.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du tar åt dig för mycket, både när du får ris och när du får ros. Just nu pendlar ditt humör väldigt och det beror på Månen placering. Försök att vara lite lugnare. Ta ett par djupa andetag när du känner att du håller på att bli arg.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen börjar inte som du tänkt dig. Det sker för mycket små saker som trasslar till det för dig. Du måste hålla huvudet kallt och tänka snabbt om du hinna lösa ett problem innan nästa dyker upp.

 

Vågen 23/9-22/10

Den här torsdagen handlar om att göra som du bli tillsagd och inte ifrågasätta så mycket. Vanligtvis vill du ha en förklaring till varför du ska jobba på ett visst sätt, men idag kommer din chef inte hinna med att vara pedagogisk.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du är riktigt arg på en kollega som du tycker uppför sig barnsligt och omoget. Du utgår från dina egna värderingar och det gör att du glömmer att din kollega inte ser välden genom dina ögon.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra på ett lugnt och harmoniskt sätt. Du arbetar på i lagom takt och när du känner att du har situationen under kontroll så unnar dig att gör något som är lite roligare än de vanliga rutinuppgifterna.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska tråkig torsdag då det inte händer så mycket. Visst kan det vara skönt med en paus i allt stressande, men idag är du taggad och vill ha utmaningar. Varför inte göra dagen mer spännande genom att sätta upp personliga mål.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att lyssna på andra just nu. Du verkar engagerad när dina kollegor pratar med dig, men i själva verket så är det en fasad. Du lyssnar utan att egentligen höra vad man säger till dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under torsdagen får du ett projekt som kommer att kräva en hel del av din odelade uppmärksamhet en bra tid framöver. Du kommer att ha roligt, men också en massa jobb med den här uppgiften.

Annons