Fredag 4/6

26 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du ser möjligheter istället för problem idag och det är bra. Din positiva attityd hjälper dig när du stöter på problem. Det blir en produktiv fredag då du får mycket gjort. Kvällen ser lugn ut.

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ovanligt stressig fredag för din del. Mest handlar det om att du förutom arbete har en del att göra hemma. Du förbereder en middag med dina vänner eller en fest av något slag och kvällen bli rejält sen.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag ifrågasätter du det mesta och det är bra eftersom det hjälper dig att upptäcka ett problem som du annars hade missat. Mars ger dig en driven energi och Merkurius förstärker dina sociala talanger.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du oroar dig mycket för en vän som har en hel del problem. För dig är det viktigt att visa att du bryr dig om din vän och det gör du genom att finnas där och lyssna på henne/honom när hon/han ältar sina problem.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Ekonomin är inte så bra som du skulle önska och det viktigt att du försöker spara så mycket som möjligt. Du kan vara väldigt ekonomisk när du vill, men du kan också vara väldigt utsvävande i din livsstil mellan varven.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir bra på ett lugnt och harmoniskt sätt. Visst har du en del arbete som du måste klara av, men inget som du inte har full kontroll på. Du ser till att komma ifrån jobbet i tid och spendera kvällen tillsammans med vänner eller familjen.

 

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig fredag då det händer mycket, både på arbetet och privat. Du ser till att fullt upp och att inte tveka när det gäller att fatta beslut. Du har en positiv influens från Solen som gör dig både beslutsam och stark.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir lugnare än du trott och det gör att du känner dig rastlös. Du var beredd på att jobba hårt och länge, men istället har du nästan för lite att göra. Varför inte smita hem lite tidigare när du för en gångs skull har chansen?

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att koncentrera dig idag. Det finns en speciell person som upptar en stor del av dina tankar och så fort du har lite att göra så vandrar dina tankar iväg. Du börjar dagdrömma och glömmer bort vad du håller på med.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är du väldigt upptagen. Du har bokat in så många aktiviteter att du helt enkelt inte hinner med att ta hand om alla intryck som du samlar på dig. Du behöver lite lugn och ro och tid att fundera över livet.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu har du problem att kommunicera med din partner. Du når inte fram till honom/henne på det sätt som du skulle vilja. Din partner är för stressad för att märka att du inte mår bra just nu.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir inte som du tänkt dig, men du har roligt ändå. Just nu är du mer flexibel än du brukar vara, du tycker att det är roligt att improviser. Kvällen ser ut att bli väldigt social.

Annons