Lördag 5/6

26 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen tar du det lugnt, umgås med dina vänner och har trevligt. Du struntar i alla måsten och ägnar dagen till att vara ledig helt och fullt. En vän har en överraskande nyhet åt dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir inte så stressig som du trodde att den skulle bli. Även om du har en hel del att göra och du börjar dagen tidigare än du egentligen vill så faller alla bitar på plats och kvällen blir riktigt trevlig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu har du svår att ta kritik oavsett om den är befogad eller inte. Månen gör dig lite känslig och du har lätt för att bli arg eller ledsen. Lördagen blir ganska stressig och du har svårt att slappna av.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det verkar som du lovat en släkting eller en vän att hjälpa honom/henne med något, men nu ångrar du dig. Du får svårt att ta dig ur den här situationen med hedern i behåll. Det bästa är att bita ihop och hålla ditt löfte även om det är tungt.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

En fråga får dig att fundera i ett spår som du inte varit inne på tidigare. Det ger dig perspektiv och det får dig att fatta ett ganska drastiskt beslut som kommer att gynna dig på sikt. Just nu inger Solen dig både energi och mod.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att acceptera att en av dina vänner inte håller med dig när det gäller din åsikt om en viss person. Du anser dig vara en god människokännare, men i det här fallet ska du nog revidera din åsikt en gång till.

 

Vågen 23/9-22/10

Du tar det lugnt idag och unnar dig att verkligen vila ut. Det blir en bra och harmonisk lördag, särskilt för vågkvinnor födda i mitten av tecknet. Kvällen kan bjuda på en romantisk överraskning.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under kvällen får du chansen att träffa intressanta personer som kan få dig att se annorlunda på din vardag. Det blir en spännande och trevlig lördagskväll. En vän saknar dig eftersom ni ses alldeles för sällan.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra. Du njuter av att ta det lugnt och ägna dig åt dig själv. Det var länge sedan som du unnande sig en hel dag då du satte dina egna behov främst. En äldre släkting vill be dig om en tjänst.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att motstå ett frestande erbjudande, samtidigt så vet du att du varken har råd eller tid för den här typen av aktiviteter. Om du väljer att anta det här erbjudandet så måste du välja bort något annat som du gillar att göra.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir lugn och skön. Du ägnar dig åt en hobby eller åt dina vänner. Har du familj kan det bli en viss irritation hemma för att du väljer bort familjen till förmån för dina fritidsintressen.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att hinna med alla projekt som du planerat idag. Du är väldigt snabb på att tacka ja till olika aktiviteter på helgerna även om du är dödstrött efter en jobbig vecka.

Annons