Söndag 6/6 nationaldagen

26 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir inte riktigt som du tänkt dig den. Det finns en person som du ser fram emot att umgås med, men som måste ställa in er träff eftersom han/hon inte mår så bra. Du får hitta på något annat att göra istället.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir bra på ett stillsamt vis. Du känner dig rätt så trött efter gårdagen. En fika med släkten och en vända i ett några affärer blir lagom mycket aktivitet för din del idag. Kvällen blir väldigt tidig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att acceptera att en vän inte vill följa dina välmenande råd. Du måste inse att ni två är hel olika personer och det som fungerar för dig inte nödvändigtvis måste funka för henne.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att slappna av idag. Mars gör dig rastlös och tvingar dig att aktivera dig fast din kropp gärna skulle se en hel dag i sängen utan några aktiviteter alls. Kvällen ser ut att bli tidig för din del.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen ändrar du på något i dina vanliga rutiner och det leder till att du förebygger en hel del arbete senare i veckan. Det blir en bra och produktiv söndag då du förverkligar en hel del av dina idéer.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir bra på ett ganska stillsamt sätt. Du njuter av att ta det lugnt och bara vara. För dig är det väldigt ovanligt med inaktiva dagar så när du har möjlighet att vila upp dig ordentligt så ska du passa på.

 

Vågen 23/9-22/10

Söndagen erbjuder inte många överraskningar, men den blir skön lagom aktiv. Eftermiddagen spenderar du med din familj eller med några nära vänner. Det blir lite skvaller och massor av nostalgi.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att svara på frågor beträffande din åsikt i ett visst ämne. Du är rädd att såra någon som står dig nära så därför väljer du att inget säga hellre än att risker att din vän blir ledsen.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Idag satsar du på att hinna med en hel del. Du ingen tid för dina vänner i veckorna så du försöker att umgås med så många som möjligt på helgen. En kompis har en idé om en gemensam sommaraktivitet.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du bekymrar dig mycket om framtiden och det hjälper dig knappast just nu. Försök att vara lite mer närvarande i nuet och fundera inte så mycket över saker som du ändå inte kan påverka.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir väldigt lugn. Du är inte i toppform så du orkar inte engagera dig i några fysiska aktiviteter idag. En pizza framför tv låter som en drömkväll för din del. Just nu behöver du lugn och ro.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir överraskande rolig. Du träffar en person som du inte sett på länge och tillsammans så återupplivar nu många minnen från den tid ni umgicks mer intensivt. Det blir många glada skratt.

Annons