Måndag 7/6

26 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir som du tänkt dig. Du har en del att göra, men du ser till att inte stressa för att hinna med. Just nu är du inne i en period då du är mycket mer effektiv om du arbetar lugnt och metodiskt än om du jagar upp dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir jobbig eftersom du har så många olika saker som du vill hinna med. Kvällen handlar mest om att planera den kommande veckan. Du vill ha koll eftersom du vet att det är mycket att göra.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu har du svårt att förlåta din vän för något som han/hon har sagt. Du tog kritiken väldigt personligt och det finns inget som din vän kan göra för att rädda den här situationen.

 

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen börjar bra, om än lite stressigt. Du vill komma igång redan på morgonen så att du kan beta av en del av allt tråkigt rutinarbete innan du kan ägna dig åt lite mer utmanande uppgifter.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen passar du på att göra klart för en kollega att du varken gillar eller respekterar henne/honom. Det blir en tuff konfrontation, men tack vare Mars inflytande orkar du ta den typen av konflikt.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att hitta de rätta orden idag. Mycket av det du säger låter fel, även i dina öron och det kan leda till en hel del missförstånd. Tänk igenom vad du vill förmedla innan du öppnar munnen.

 

Vågen 23/9-22/10

Den här veckan förändras något i ditt arbete. Det kan vara dina arbetsuppgifter eller att du får en ny kollega. Vanligtvis gillar du förändringar av alla slag, men just nu har du svårt för dem på grund av jordens inflytande i ditt tecken.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du väntar på ett besked av något slag och det kommer du att få idag. Det blir inte just så som du hoppats, men om du ger dig tid att fundera igenom den här nyheten så kommer du inse att det är det bästa som kunde ske.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Obland går inte saker och ting som man tänkt sig och idag är det en sådan dag. Allt du tar dig för trasslar och du kan räkna med en hel del tid som går åt till att göra om slarvfel och ordna med nödlösningar.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen bli lite bättre du förväntat dig. Du har flyt med det mesta som du tar dig för och du lyckas till och med locka fram ett leende från en kollega som oftast är sur och grinig. En bra dag med andra ord.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att få en kollega att arbeta så effektivt som du veta att han7hon är kapabel till. Just nu verkar din arbetskamrat hängig och allt han7hon gör går på halvfart. Försök att luska ut hur din kollega mår.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att fatta ett beslut som gäller framtiden. Det finns flera olika alternativ att välja mellan och de flesta är väldigt lockande. Försök att tänka på det är beslutet på ett objektivt sätt.

Annons