Tisdag 8/6

26 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under dagen har du en del att göra, men du hinner inte med allt som du planerat för det kommer lite andra uppgifter emellan. Ibland så har du ett väldigt tajt tidsschema och då hinner du inte med.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är väldigt flirtig just nu och det kan hända att du väcker förhoppning hos en person som du inte alls är intresserad av. Venus står i ett gynnsamt läge och då förstärks din karisma ytterligare.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu har du svårt att säga vad du tycker och tänker eftersom du är osäker på dina känslor. Du behöver tid för att komma till insikt med vad det är du egentligen känner, särskilt när det gäller en viss kollega.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att vara effektiv utan att vara opersonlig. Ibland kan du glida in i en yrkesroll som är lite väl professionell och för lite du. Försök att hitta en bland mellan dit privata personlighet och din yrkesroll.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen börjar i ett raskt tempo för att sedan slå av någon gång efter lunch. Du har svårt att vara effektiv en hel dag just nu. Du saknar orken att behålla koncentrationen under en längre tid.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har många idéer och det är i och för sig bra, men det är ännu bättre om du har dina kollegor bakom dig när du börjar genomför dina idéer.  Det är svårt att driva ett projekt som ingen utom du är intresserad av.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu klagar du mycket på ditt arbete. Du tycker att dina chefer fattar fel beslut, att dina kollegor är inkompetenta och att det du gör är enformigt. Den här svackan är övergående, men har du otur hinner du med att reta upp en hel del personer innan den är över.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Ingen klarar av att vara på två ställen samtidigt så varför försöker du ens? Du borde bli bättre på att organisera ditt liv, det skulle förenkla både för dig själv, för dina kollegor och för dina vänner.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att inse sanningen om en bekant. För dig har den här personen framstått som lycklig, harmonisk och framgångsrik, men nu visar det sig att bakom den perfekta ytan finns en djupt olycklig person.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska tråkig dag då du visserligen får en hel del gjort, men du har inte särskilt kul när du genomför dina rutinuppdrag. Ibland måste man göra sådan som inte är kul, det är bara att bita ihop.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att koncentrera dig idag. Dina tankar vandrar till den kommande helgen då du har något roligt inplanerat. Tyvärr som uppskattar inte dina kollegor din tankspriddhet. Det vill att du är skärpt efterson det här är en viktig dag på jobbet.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen börjar lite väl abrupt för din smak. Det kan vara att du försover dig eller att du helt enkelt ligger och drar dig lite för länge. En dålig start på dagen gör dig grinig. Du behöver lugn och ro på morgonen.

 

Annons