Onsdag 9/6

26 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under omsdagen provar du lite teorier som du har och de stämmer förvånansvärt bra med verkligheten. Det här är inte något som du ska tillämpa varje dag, men det är i all fall värt att pröva ibland, särskilt när jobbet känns tråkigt.

 

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen innebär en hel del mindre uppgifter som måste utföras på en begränsad tid. Det blir något av en utmaning för dig och det tycker du känns bra. Du gillar verkligen att tänja dina gränser när det gäller jobbet.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Degen blir vad du gör den till. Du har så många olika bollar i luften att det inte känns konstigt när en kollega plötsligt ber att få hjälpa dig. Tvärtom är du både glad och smickrad att han tar sig tid att ge dig stöd.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att säga ifrån idag även när du blir riktigt upprörd så håller du det inom dig istället för att säga vad som är fel. Det blir en jobbig dag eftersom du inte vill tala om vad som är fel.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen börjar bra med massor av energi från Solen. Under dagen avtar det här extra energi tillskottet och du känner dig trött. Det gäller att hitta metoder för att få motivationen att återvända efter lunchen.

 

Jungfru 23/8-22/9

Onsdagen blir bra. Du hinner med nästan allt som du förutsatt dig att göra och du lyckas ändå komma hem i vettig tid. Kvällen blir lugn och skön. En riktig myskväll för alla hemmakära Jungfruar.

 

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen väljer du att ventilera ett känsligt ämne med din kollega. Du vet att den här typen av diskussioner kräver en hel del taktkänsla från din sida, använd dig av dina diplomatiska talanger.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Onsdagen lovar mycket, men frågan är om du tar till vara på alla möjligheter som den här dagen bjuder på. Du har haft en hel del problem med motivationen den senaste tiden och risken är stor att du inte orkar engagera dig i ditt arbete idag.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt uppåt idag och det är bra efter som ditt goda humör trissar upp stämningen på jobbet. Du får även de suraste arbetskamrater att dra på smilbandet när du drar ett av dina skämt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Familjen spelar stor roll i ditt liv just nu. För dig är det nästan viktigare att umgås med dina nära och kära än att jobba. Du prioriterar bort vänner och uteliv till förmån för din familj, något som inte uppskattas av dina kompisar.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du står inför ett dilemma idag och beroende på hur du löser problemet så kan du få både ris och ros av din chef. Du är oftast väldigt kreativ i dina idéer, men idag väljer du att ta till en mer traditionell lösning.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att hålla dig stilla idag. Det här blir extra besvärligt om du deltar i ett längre, sittande möte som kräver hela din koncentration. Jobbar du fysiskt aktivt så passar det dig bättre just nu.

 

Annons