Torsdag 10/6

26 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

 Du har väldigt svårt att lyssna på vad människor säger till dig eftersom du gärna vill gå din egen väg. Ibland kan det vara bra att anpassa sig efter vad andra tycker. En vän kommer med en glad nyhet.

 

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen bli mer intensiv än du förställt dig. Du har så mycket att göra att du inte hinner med att tänka. Se upp så du inte slarvar med att ta rast och äta ordentligt. Du måste ta en paus om du orka behålla fokus hela dagen.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen kommer du prövas hårt av en kollega som inte vet vart gränsen går. Den här personen blir väldigt familjär ibland och du tycker det känns lite jobbigt eftersom du skulle fördra en mer professionell relation er emellan.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen och kvällen testar du lite nya saker och du tycker att dina idéer fungerar utmärkt. Det blir en bra dag då du både hinner med arbetet och din fritid. En vän till familjen vill att ni ska ses.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir mer produktiv om du slutar klaga på vad alla andra gör och fokuserar dig på vad du ska göra istället. Ibland bryr du dig väl mycket om din omgivning. En vän behöver råd när det gäller kärleksproblem.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att markera inför en vän att hon/han har gått över gränsen. Du vet att den här personen är känslig och skulle ta den typen av kritik väldigt hårt. Fundera över om inte ärlighet är bäst i det här fallet.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir rätt så turbulent, särskilt med Pluto i den position som han befinner sig. Det gäller att vara beredd på det mesta de närmaste dagarna. Se upp för griniga chefer och ilska småbarnsföräldrar.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen börjar bra, och det beror på att du mår bättre just nu. Månen ger dig massor av kreativt tänkande. Du använder din nya inspiration på jobbet och din uppfinningsrikedom väcker beundran.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir inte riktigt så som du skulle önska och det bror på att du inte upptäcker ett misstag som du gjort innan det är för sent att rädda. Det i sin tur resulterar i att du får göra om ett projekt som du lagt ned många timmar på.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen ser du en förändring hos en person som tidigare varit rätt så kylig emot dig, men som nu börjar tina upp så smått. Du känner att han/hon respekterar dig mer nu när du bevisat att du faktiskt kan jobba bra.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Var förnuftig när du pratar med en person som du ogillar. Du behöver inte uppskatta den här kollegans personlighet, bara acceptera hans/hennes närvaro. Att prata illa om arbetskamrater är aldrig bra.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Din ekonomi oroar dig en hel del och det gör att du har svårt att koncentrera dig på jobbet. Ta dig tid och igenom alla dina räkningar för att se vart pengarna egentligen försvinner. Gör upp en hållbar budget.

 

 

Annons