Fredag 11/6

26 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att acceptera att dina vänner inte tycker som du gör i en viss fråga. Det kan gå så långt att ni rentav grälar om saken. Kvällen ser rätt så turbulent ut när det gäller dina känslor.

 

Oxen 20/4-20/5

Dgen blir längre än du planerat eftersom du måste jobba med saker som du normal sett inte hinner med på eftermiddagen och det tar längre tid än du planerat. En kollega hjälper dig med något som du har problem med.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen så inser du att du inte har så mycket att göra som du trodde från början, det ger dig möjlighet att smita hem lite tidigare. En vän kommer med ett roligt förslag beträffande kvällen.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en trevlig fredag som handlar er om att umgås än att arbete. Oavsett om du befinner dig på jobbet eller är ledig så har du roligt. En vän överraskar dig under dagen. Kvällen blir senare än du tänkt dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Det ser ut som du är ledig idag eller har väldigt lite att göra på ditt arbete. Du blir lätt rastlös när du inte har tillräkligt med utmaningar och idag driver det dig till att fatta ett ogenomtänkt beslut.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att vara allvarlig idag. Venus ger dig massor av humor och glädje. Du skämtar och busar med dina kollegor på ett sätt som du aldrig brukar i vanliga fall och det väcker en del förvåning hos dina arbetskamrater.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen har du en del att ta tag i när det gäller ditt arbete. Du känner att du halkat efter och att risken är stor att du får jobba över ikväll. En vän har en rolig idé som han/hon vill att du ska vara med på.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Venus indikerar en stor umgängeskrets. Just nu prioriterar du dina vänner och det gör att du är populär i de flesta sociala sammanhang. Kvällen blir rolig, du umgås med kompisar och träffar nya spännande människor.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under dagen får du en fråga som gör dig generad. Tala om för den här kollegan att han/hon är för nyfiken och att det är ditt privatliv som det gäller. Även om ni är arbetskamrater så har du rätt till ett privatliv.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag ska du se upp för förtal. En vän till dig har problem med att inte lägga sig i dina angelägenheter och när du säger ifrån blir han/hon sur och baktalar dig bakom din rygg. Det här är inge bra kompis.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du funderar mycket över liver och framtiden just nu. Du har en del planer som du vill förverkliga, men frågan är om du har ork och tid att genomdriva de här idéerna. Ibland blir det inte mycket mer än en plan från din sida.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rolig och intensiv. På jobbet har du massor att göra och det gäller att du inte halkar efter. Privat är det lugnare, även om kvällen kan bjuda på en överraskning. Var öppen för nya idéer.

 

Annons