Lördag 12/6

26 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att ta det lugnt och slappna av trots att du är ledig. Du vill gärna ha något att göra. En vän kommer med ett förslag som tilltalar dig mycket, men som kommer kräva en hel del arbete från din sida.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att koncentrera dig på det du ska gör idag. Dina tankar vandrar iväg och resultatet blir halvdant. Kvällen ser trevlig ut, det verkar som du umgås med familjen eller med släkten.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir kanske inte som du tänkt dig, men den blir bra ändå. Det finns en hel del uteaktivitet i ditt horoskop så chansen är stor att du får en hel del frisk luft idag. Under kvällen får du en fråga som du har svårt att svara på.

 

Kräftan 21/6-22/7

I är lite mer av en åskådare än en aktiv deltagare idag. Det beror på att du inte orkar engagera dig lika mycket som vanligt i det som sker kring dig. En vän har problem med sitt kärleksliv och hon söker upp dig för att få ett råd.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att bestämma dig just nu och det bror på en påverka från Vågens tecken. Den här påverkan gör dig även mer diplomatisk än vanligt och hjälper dig att lösa en konflikt som uppstår under dagen.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra lördag då du passar på att vara med familjen så mycket som möjligt. Eftermiddagen verkar bli stressig. Du är uppbokad på flera håll och du får verkligen ligga i om du ska hinna med allt du planerat.

 

Vågen 23/9-22/10

En lugn och skön lördag då du passar på att vila upp dig ordentligt. Det var länge sedan som du hade möjlighet att slappna av ordentligt. Har du en partner kan kvällen bjuda både på romantik och på en god middag.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir ganska irriterad på en vän som inte vill öppna sig för dig. Tänk på att du kan vara precis lika svår att ha att göra med som din kompis. Försök att se problemet ur hennes synvinkel.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir härligt slö. Du ägnar dig åt dig själv och ser till att pyssla om dig både psykiskt och fysiskt. Kvällen blir livligare. Det verkar som du är bortbjuden eller ska gå ut med några vänner.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att hinna med allt som du planerat och det gör att du hela tiden lider av dåligt samvete för något som du inte hunnit med. Sänk din prestationsribba lite så kommer du att må mycket bättre.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen får du träffa flera nya personer och det kan på sikt leda till nya vänner. Du tycker det är roligt att omge dig med mycket människor och har inget problem att underhålla en stor vänskapskrets.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra på ett stillsamt sätt. Du har några aktiviteter inbokade, men inget som är särskilt ansträngande. Kvällen bjuder på både skratt och gråt. Just nu gör Månen dig väldigt känslomässigt labil.

 

 

Annons