Söndag 13/6

26 maj, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att säga nej till vän som ber dig om hjälp idag. Egentligen har du ingen lust att göra det som din vän ber dig om, men du är för snäll för att vägra. Du måste tänka mer på dig själv och på dina behov.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att säga vad det är som trycker dig. Du är rädd att göra din partner arg eftersom han/hon just nu är väldigt snarstucken. Det bästa är om du ventilerar dina känslor även om din partner blir sur.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en underbart slö söndag. Du ägnar dig helt och fullt åt att inte göra någonting nyttigt alls. Kvällen blir tidig eftersom du är trött efter en intensiv vecka både privat och på jobbet.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen tar du mod till dig och prövar något som du länge velat testa, men som du inte riktigt vågat pröva på eftersom du är rädd att du inte kommer att klara av det. Mars ger dig både mod och energi idag.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen surar du för att du inte får som du vill i en viss fråga. Din partner märker att du är arg men väljer att ignorera ditt dåliga humör eftersom han/hon anser att du har fel i den här frågan.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra och lagom aktiv söndag med betoning på utomhusvistelse i fall att vädret tillåter det. Du arbetar mycket i veckorna så då har du ingen möjlighet att komma ut i naturen så mycket som du skulle vilja.

 

Vågen 23/9-22/10

Det blir en inspirerande söndag som du ägnar åt både åt inomhus och utomhusaktiviteter. Månen ger dig kreativitet och en intuitiv förståelse för dina medmänniskors tankar och känslor.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir lugn och skön. Du passar på att vila upp dig ordentligt för du vet att det kommer att bli massor att göra på jobbet nästa vecka. En vän hör av sig med en nyhet som du inte alls uppskattar.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du känner dig inte alls i form och det gör att du blir väldigt grinig och svår att ha att göra med. Försök att vara lite mer positiv, i alla fall emot dem som du bryr dig om. Kvällen bjuder inte på några överraskningar.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar dagen som det kommer och det är lite ovanligt för dig som annars tycker om att planera det mesta i detalj. Det är ett stråk av luft i ditt tecken som gör dig lite mer impulsiv än vanligt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir ganska seg. Du är trött efter en lång vecka och en intensiv lördagskväll. Nu vill du bara sova och ta det lugnt, men en vän till dig har helt andra planer för den här söndagen.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du undrar om dina partner döljer något för dig för att han/hon uppträder så hemlighetsfullt. Sanningen är att din partner har något i kikaren, men inget du behöver oroa dig för.

 

Annons