Måndag 14/6

07 jun, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du står inför ett vägval och det kommer inte att bli lätt att gå vidare. Hur du än gör så riskerar du mycket och frågan är om du är villiga att betala priset. Kanske borde du diskutera dina tankar med någon som du litar på.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu jobbar du mycket mer än du vill och det gör att du lätt blir irriterad, särskilt när dina kollegor inte drar sitt strå till stacken. Koncentrera dig på vad du ska göra och strunta i alla andra så slipper du bli arg.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du inne i en period då du påverkas extra mycket av Neptunus. Din vanliga ytliga nyfikenhet får ett djup och du har energi nog att fortsätta tränga in i ett ämne som intresserar dig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Den här måndagen blir stressig på ett väldigt intensivt sätt. Du har mycket att tänka på samtidigt som ditt arbete kräver att du hela tiden har ett högt tempo och det ger dig inte mycket utrymmer för eftertanke.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Ekonomin är dagens stora samtalsämne. Du funderar mycket över dina tillgångar och över en investering som du vill göra. Tänk på att sommarmånaderna slukar betydligt mer pengar än en vanlig månad.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en lång dag då du får arbeta i högt tempo utan att ha tid att fundera över om de beslut som du fattar är rätt. För dig gäller det att agera medan järnet är varmt. Du har möjlighet att förverkliga dina drömmar idag.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att stå emot ett erbjudande om ett mer intressant arbete eller en roligare uppgift på ditt nuvarande jobb. Tänk på att du inte bara byter ut arbetet utan också dina arbetskamrater och just nu trivs du väldigt bra med dina kollegor.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Stjärnorna varnar för hastiga och felaktiga beslut den här dagen. Det gäller främst saker som har med ditt privatliv att göra. På jobbet kan du använda dig av din erfarenhet för att undvika misstag.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Idag ska du inte vara allt för självsäker för då är det lätt att du missar viktiga detaljer. Det är bra att du har självförtroende, men du måste också vara ödmjuk och acceptera att det finns andra som vet mer än du.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu satsar du på ditt privatliv mer än ditt arbete. Jobbet har blivit något som du måste göra, men som inte stimulerar dig nämnvärt. Det är när du kommer hem som du lever upp .

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir stressigare än du planerat och det kan hända att du gör ett slarvfel som du får äta upp under senare delen av dagen. Din partner är irriterad på dig eftersom du är borta så mycket just nu.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra på ett lugnt, näst intill tråkigt sätt. Du arbetar på i ditt vanliga tempo, men det finns inte så mycket att göra så du får tid över till att skvallra med några kollegor och kanske ta en extra fika på eftermiddagen.

Annons