Tisdag 15/6

07 jun, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du är nervös iför något den här veckan. Det verkar ha med din fysik att göra så det kan röra sig om ett läkarbesök, tandläkarbesök eller något likande. Du vet att du måste göra det här, men du vill inte.

 

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om att vara tuff även om det tar emot. Du brukar försök att kompromissa när det gäller ditt arbete, men just nu har du att göra med personer som inte klarar av annat än strikt hierarkisk ordning.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en tråkig tisdag, men det är precis vad du behöver. Det blir en paus då du kan andas ut och funder över den kommande veckan. Planera ditt arbete noggrant så du slipper fundera så mycket när tempo väl ökar.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir bra oavsett om du är ledig eller arbetar. Du väljer vad du vill göra och den frihet som du har just nu stimulerar dig till nya idéer. En kollega behöver ditt råd och det smickrar dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du uppskattar ditt arbete mycket, men ibland glömmer du bort att behålla jämvikten mellan jobb och fritid. Sluta tacka ja till att arbeta över hela tiden, din familj behöver dig hemma lite mer.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har en förmåga att trampa folk på tårna just nu och det är inte särskilt bra för stämningen på jobbet. Försök att vara lite mer diplomatisk, behåll dina mest extra åsikter för dig själv.

 

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att fokusera dig på jobbet just nu eftersom något i ditt privatliv suger mycket av din energi. Du måste reda ut de här problemen innan de drabbar jobbet, för då kommer du verkligen få det besvärligt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen tackar du nej till något som du egentligen borde tacka ja till. Mars indikerar dåliga val och det gör att du kommer få äta upp det här beslutet vid ett senare tillfälle. Var uppmärksam på detaljer.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att blir irriterad över detaljer som vanligtvis inte bekommer dig. Din snarstuckenhet beror på att du känner dig instängd. Du vill ut i naturen och gräva ned tårna i sanden inte sitt inlåst inomhus hela dagarna.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lugn och skön tisdag då du ägnar dig åt detaljer. Du gillar att pyssla så den här typen av pilliga uppgifter passar dig utmärkt. En vän har en del åsikter om ditt sätt att sköta din ekonomi.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar ganska många risker just nu och det kan slå tillbaka på dig om du inte ser upp. Du får energi från Solen och det i kombination med Mars position gör dig mycket mer våghalsig än normalt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen blir bra. Du hinner med en hel del utan att stressa och det finns till och med möjlighet för dig att komma ifrån lite tidigare. Eftermiddagen kan bjuda på en del shopping.

Annons