Torsdag 17/6

07 jun, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen ägnar du dig åt något som du verkligen avskyr. Du vet att det måste göras, men det gör dig inte gladare att det faller på din lott att göra det här. En vän till familjen har en överraskning åt dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har en hel del idéer som du vill testa, men frågan är om du hinner med att prova dem den här dagen. Det är högt tempo på jobbet och alla räknar med att du är den som har koll.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen blir jäktig, men rolig. Du har någon som beundrar dig på anstånd och som försöker samla mod för att närma sig dig på ett inte allt för uppenbart sätt. Försök att vara vänlig mot honom/henne även om du inte är intresserad.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har problem att hinna med både dina vänner och ditt arbete just nu. Det blir för stressigt att umgås med dina kompisar efter jobbet och på helgerna är du oftast för trött för att orka någonting.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir bra även om du är stressad. Du umgås med personer som du tycker om och som du respekterar vilket skapar en trygghet för dig. En vän till familjen har ekonomiska bekymmer och söker upp dig för att få hjälp.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har en förmåga att glömma bor vad det är du håller på med. Du startar en massa projekt, men blir avbruten och låter någon annan avsluta det du påbörjat. Se upp så du inte retar upp de personer som får ta undan efter dig.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om högt tempo och en bra framförhållning. Du brukar inte vara den som planerar, men just nu har du inget val. Om du inte planerar dagen så kommer du får jobba över.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under torsdagen har du möjlighet att ändra på ett fel som du begått tidigare i veckan. Det viktigaste är att du medger att du gjort fel, annars så kommer någon annan få ta smällen för ditt misstag.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du lynnig. Ena dagen skiner du som en sol, nästa så är du riktigt grinig. Det är Pluto som orsakar de humörsvängnigarna, men det är upp till dig att lära dig att kontrollera dem.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen får du höra en nyhet om en vän som gör dig arg. Det bästa är om du konfronterar din vän och frågar rakt ut vad det är som står på. Om du håller tyst kan ovissheten plåga dig mer än sanningen.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att ta det lugnt eftersom du är så van att hålla ett högt tempo. Just nu så är det inte lika mycket att göra på jobbet så du kan unna dig ordentliga raster och se till att du slutar i tid.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under torsdagen får du chansen att arbeta tillsammans med en person som du beundrar, men som du sällan får möjlighet att jobba med. Det blir en annorlunda och rolig upplevelse.

Annons