Onsdag 16/6

07 jun, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen får du dina värsta misstankar infriade och det gör dig väldigt ledsen. Det här är en motgång som du har svårt att hantera själv. Du måste hitta någon som du litar på som kan stötta dig nu när det är tufft.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har massor att gör på dagarna så du slipper i varje fall att ha det långtråkigt. Normalt sett så avskyr du att stressa, men just nu har du allt under kontroll och då går det bra med ett högt tempo.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en dag som handlar om möten. Du träffar en person som ger dig tunghäfta, något som aldrig brukar drabba dig. Kemin mellan dig och den här personen är pulserande het och det kan leda till att du fattar ogenomtänkta beslut.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ovanligt gott humör. Venus gör dig kelig. Har du en partner är du mån om att vara både kärleksfull och uppmärksam mot honom/henne. Som singel kan du upplevas som väldigt flirtig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har inte tid att lyssna på vad dina vänner vill säga dig och det kan vara ett stort misstag. Du borde vara mer uppmärksam på omgivningens signaler, då slipper du bli sårad i onödan. Just nu känner du dig oövervinnelig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att behålla kontrollen även om du är så arg så att det pyr ur öronen på dig. Att räkna till tio baklänges kan vara ett bra knep. Använd dig av din analytiska sida istället för att låta känslorna ta över.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir väldigt tråkig eftersom du inte har tillräckligt att göra på jobbet. Just nu så avstannar det mesta inför semestrarna och det innebär att du har tid att ta tag i alla tråkiga uppgifter som du skjutit på framtiden.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att bestämma dig idag. Även små beslut förorsakar dig bekymmer. Det bästa är om du kan överlåta beslutsfattandet på någon annan och bara göra som du blir tillsagd, då kommer du att klara den här dagen fint.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har massor av humor just nu och den använder du dig av både på jobbet och privat. Det är sällan som du är på så gott humör som du är just nu. Du älskar den här tiden på året. Den soliga våren har fyllt dig med massor av energi.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under onsdagen tar du till hela din övertalningsförmåga för att få som du vill i en viss fråga. Du kan vara både charmig och vältalig när du sätter den sidan till så chansen är stor att du driver igenom din vilja.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen blir du senare än du planerat och det kan orsaka en het diskussion hemma. Din partner anser att ditt arbete går före familjen, och du har svårt att förstå vad problemet är.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen tar du tag i en hel del uppgifter som måste göras, men som du tycker är riktigt trista. Din ovilja att göra de här uppgifterna märks på resultatet som inte är lika bra som det brukar vara.

Annons