Fredag 18/6

07 jun, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir rolig även om du känner dig lite hängig. Du är inte riktigt i toppform just nu så det är bra om du lyssnar på din kropp och drar ned på tempo en aning. Du behöver inte vara bäst jämt.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har högt tempo redan från morgonen och du fortsätter i samma takt hela dagen. Dina kollegor är inte vana vid att se dig så effektiv och samlad som du är just nu. Själv vet du att du har resurser när det behövs.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir bra även om du känner dig lurad av en vän som undanhållit dig en smaskig nyhet. Tyvärr är du inte den mest tystlåtna av vänner och därför har han/hon undvikigt att säga något till dig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du är på riktigt partyhumör idag och det kan hända att du samlar ihop några vänner för en spontan träff efter jobbet. För dig är det viktigt att omge dig med mycket människor, då trivs du som allra bäst.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag är risken stor att du hamnar i konflikt med en kollega som är minst lika viljestark som du är. Tänk på att konfrontera den här personen direkt. Undvik att blanda in era chefer eftersom det skapar problem för dig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det är viktigt att du inte bara låtsas lyssna på dina kollegor, utan att du verkligen är uppmärksam på vad de säger. Idag kommer du får höra något som kan spela en avgörande roll i ett beslut som du måste fatta.

 

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen ser ut att bli social. Venus indikerar en härlig stämning på jobbet. Du har inte så mycket att göra som du trodde att du skulle ha och det ger dig frihet att testa något nytt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Var uppmärksam på vad du säger och till vem du säger det. Risken är stor att du avslöjar en väns hemlighet utan att tänka på det och att personen du avslöjar det för utnyttjar den här informationen för egen vinning.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen har du en hel del att fundera på. Mycket rör sig om en person från ditt förflutna som plötsligt börjat gästa dina tankar igen. Ibland är det bra att följa sina impulser, i det här fallet att höra av dig till din vän.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att veta hur du ska reagera på en kollegas närmande. Det kan vara lekfull vänskap, men hans/hennes kommentarer kan också betyda något mer än vänskap. Fråga dig själv vart du står i er relation.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du är mycket lekfull just nu och det kan drabba både din familj och dina kollegor. Solen ger dig en enorm karisma och massor av rastlös energi som du oftast väljer att rikta mot inte ont anande arbetskamrater.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen handlar om snabba beslut ett korrekt uppförande. Du måste visa att du kan agera professionellt, även under pressade situationer. Du har en förmåga att låta känslorna styra när du blir stressad

Annons