Lördag 19/6

08 jun, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen har du möjlighet att bevisa för dig själv att du har rätt. Det kräver att du är fokuserad och att du orkar jobba även om du är trött. Det kommer att kräva hela din viljestyrka.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag är du på verkligt festhumör. Du känner dig mer harmoniska än du gjort på länge. Du umgås med familj och vänner utomhus om vädret tillåter. För dig är det här en dag som står för traditioner.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att hinna med allt som du planerat idag. Som vanligt är du en tidsoptimist utan like och även om du kunde klona dig själv så skulle du inte ha en chans att hinna med allt som du vill göra.

 

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen handlar om att erkänna sina känslor. Oavsett om det gör dig sårbar eller utsatt är det viktigt att du medger både inför dig själv och inför andra vad du verkligen känner. Månen hjälper dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att inte låta dig smittas av den allmänna festyran som råder. Du är på gott humör hela dagen och din charm gör att du är svår att motstå. Bli inte besviken om kvällen inte går som du planerat.

 

Jungfru 23/8-22/9

Ibland är det bra att vara lite impulsiv och tokig. Du brukar vara så korrekt, men under den välpustade ytan finna en liten vilding som du sällan släpper fram. Idag är rätt dag att vara vild på.

 

Vågen 23/9-22/10

Dina känslor åker berg och dalbana idag vilket gör att du reagerar oförutsägbart på det mesta. Du kan börja gråta och skratta vid de mest oväntade tillfällen. Månens position gör dig känslomässigt labil.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag har du svårt att motivera dig själv. Hur du än peppar dig för att bli på gott humör så känner du dig avtrubbad och irriterad. Tillåt dig ha en dålig dag, alla har dem ibland och det är inget att göra något åt.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Lördagen blir annorlunda och intensiv på ett bra sätt. Det gäller att du är öppen för förslag och att du vågar vara impulsiv. En person som du möter väcker känslor hos dig som du trodde att du aldrig skulle känna igen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om möten och avsked. Du träffar personer som du inte sett på länge och du undrar hur ditt liv hade sett ut om du inte gjort de val som du gjort. Det blir en dag där du funderar mycket.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du får tid för dig själv och det gör dig lycklig. Att få slippa ta hänsyn till andra är en lyx som du sällan har. Även om du blir lite uttråkad fram emot kvällen så känner du dig harmonisk och utvilad.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen har du möjlighet att förändra en persons åsikt om dig. Det är sällan man får chansen att göra om ett första intryck, men idag är undantaget som bekräftar regeln.

Annons