Söndag 20/6

08 jun, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen vilar du ut ordentligt. Du känner dig fruktansvärt trött och din kropp protesterar mot det mesta som du tar dig för. Den bästa boten för den här typen av utmattning är att sova.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag har du svårt att hinna med allt som du lovat. Du kanske måste skjuta på några av dina löften till ett senare tillfälle. Tänk på att du måste hinna med att vila lite, du behöver få sova ut ordentligt.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen tar du ett initiativ som du inte trodde att du skulle våga ta. Mars ger dig både drivkraft och mod att genomför dina planer, se bara upp så att du inte halkar på målsnöret. Se till att behålla fokus hela dagen.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har glömt bort ett löfte som du gett till en vän och det kommer du att få äta upp idag. Den här personen är inte någon som glömmer i första taget. Han/hon har troligen jord i sin karaktär och det innebär ett väldigt långt minne.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen blir stillsam. Du umgås med familjen och du trivs med att inte göra något särskilt. Tillåter vädret så är du ute så mycket som möjligt den här dagen. Du känner att du behöver frisk luft.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir jäktig även om du är ledig. Du vill hinna med allt som du inte orkat göra under veckan och det kommer att ta hela dagen. Försök att sänka ribban på din ambitionsnivå något, allt behöver inte vara perfekt.

 

Vågen 23/9-22/10

Söndagen ser lagom aktiv ut. Du umgås med en vän och ni har väldigt trevligt tillsammans. Det finns an antydan till impulsköp i ditt horoskop. Kanske kommer du och din vän att shoppa idag.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen blir lugn och skön. Du unnar dig en välförtjänt vila. Om du trots allt måste arbeta så gör du inte mer än nödvändigt på jobbet. Din motivation för arbete är lika med noll idag.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Söndagen blir fridfull. Du tar det lugnt och vilar upp dig inför en av de sista jobbiga veckorna på arbetet innan sommarlugnet sätter in. En vän vill ha ett råd, men gillar inte det han/hon får av dig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du försöker intala dig att du är lycklig, men under den glättiga ytan växer ett missnöje som blir starkare och starkare för var dag. Konfrontera dina känslor och tvinga dig själv att se verkligheten som den är.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har stora planer för den kommande veckan så det gäller att du är pigg och utvilad. Unna dig en riktigt slö dag då du inte gör någonting vettigt. Du behöver verkligen den här pausen.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir inte som du tänkt dig. Du är för snabb när det gäller att fatta beslut just nu och risken är stor att du inte väger in alla för och nackdelar innan du gör ditt val.

Annons