Måndag 21/6

08 jun, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska tråkig måndag. Visst finns det att göra, men du orkar inte riktigt ta de initiativ som du borde göra. En kollega har en del saker som han/hon undrar över. Försök att inte skylla dina misstag på någon annan.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är väldigt envis, och det är just din envishet som hjälper dig att orka när dig energi är på upprinning. Du driver dig väldigt hårt just nu, se upp så att du inte kör slut på dig själv redan i början av veckan.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir bra om du bara undviker att avge några löften. Merkurius gör sig social och pratglad vilket underlättar när du ska kommunicera med kunder eller dina kollegor. Det mesta går som du planerat.

 

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra och händelserik måndag. Du har mycket inplanerat och du hinner med nästan allt, vilket gör dig både stolt och glad. På kvällen väntar en trevlig överraskning på dig när du kommer hem.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att inte bli arg just nu. Ditt temperament beror på Mars besvärlig position och det gör att den energi du får från Mars är destruktiv snarare än drivande. Det påverkar främst ditt humör.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen försöker du få ordning på ett problem som visar sig bli riktigt besvärligt. Du borde be någon med mer erfarenhet om hjälp, men din stolthet gör att du inte vill medge att du misslyckats.

 

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen lär du dig en nyttig läxa. Det känns som du får starta om från början, men i det här fallet är det ett måste om du ska göra rätt. Det blir en jobbig och lång dag full av information.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Ibland agerar du destruktivt och just nu är du inne i en period då du gör livet svårare för dig själv än det behöver vara. Försök att tänka igenom dina problem på ett rationellt och analytiskt sätt.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Under måndagen klarar du av att lösa ett problem som många av dina kollegor gått bet på. Du får beröm av din chef och det gör dig väldigt stolt. Njut av att vara dagens stjärna.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en stressig dag. Du har mycket att göra och det gäller att du har högt tempo från början. En bekant bjuder dig på en fest eller en middag. Du känner dig tveksam till om du ska tacka ja eller nej.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen innebär att du får gå hem tidigt och det gör att du måste arbeta effektivare på under den tiden som du är på ditt jobb. Försök att inte slarva med lunchen, du behöver en paus för att orka med det höga tempot.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra. Du jobbar på utan att det uppstår några större problem. En kollega kommer med några dryga kommentarer. Är du klok så undviker du att reagera på hans/hennes provokation.

Annons